Sport och Naturbilder

I vår stad Uppsala spelar vi Bandy.

Försök att upptäcka bollen

Tänk att det fimms något att fotografera trots regn mörker och vantar på fingrarna. Ja det slumpades så att jag blev ombedd att göra en insats för bandyn i stan. Först trodde jag att jag skulle ersätta någon spelare. Vid mina sjuttio år insåg jag snabbt att det inte var den insatsen jag skulle göra. Trots nederlaget mot Sandviken med 13 mål förra veckan. Det var fotografera jag skulle göra. Jag plåtar gärna för Sirius fotboll men Bandy har jag inte fotograferat tidigare. Man ser ju sällan den där lilla röda bollen och det blev en utmaning. Den är hård också det gäller att hålla koll på bollen för att inte om inte annat bli träffad.Man hälsades välkommen och jag fick en fotoväst som för dagen var ny och för trång. Det gäller att ha mycket kläder på sig Det blir kallt Regnet strilade sakta och vi fåtalet fotografer som samlats,några var ditkommenderade av sina respektive tidningar Vi huttrade i en händelselös första halvlek. Andra halvlek blev det mer dramatik och 3 mål för Sirius och 1 för Vetlanda blev resultatet. Nå mitt fotograferande då Ja för att vara första försöket på Bandy så blev det väl hyffsat eller vad tror ni/bert

Inlagt 2009-11-12 11:32 | Läst 955 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Pärlan på sista bilden fick du till perfekt.
Svar från optimal 2009-11-12 19:08
Tack Torbjörn jag har inte sett dig på sirius matcher kom igen och plåta klä dig varmt/bert
Hallå Bert,

Ja du har helt rätt! I Uppsala spelas det bandy en gång om året, När SM-finalen spelas, annars är det väl inte så ofta. Det är i Västerås det spelas BANDY.
Sista bilden blev jättebra.
Rikard
"Hemma på våran gata i stan" -Din rubrik fick mig att tänka på Skrållan i Saltkråkan. Och jag är ju faktiskt född & fostrad i Uppsala så jag hamnade inte helt fel ändå.
Men Sirius har faktiskt aldrig varit viktigt för mig, det var motorsport som gällde under lång tid.
Och nu är det foto, så trots ointresset för bandy är det kul att läsa det du skriver.