Livet, konsten och tekniken

Äntligen...

... har de tänt fasadbelysningen på Hötorgsskraporna igen så det blir lite färg på City. Så här fint var det förra vintern. Hur färgen på husen styrs har jag ingen aning om, men den tycks variera från dag till dag.

Stadshuset

Lika fin rimfrost som förra året har vi inte fått än, men det kanske kommer.

Inlagt 2010-12-18 13:49 | Läst 1771 ggr. | Permalink
En riktigt tjusig syn så länge de inte bygger några högre byggnader framför härligheten.
Svar från ylva_h 2010-12-19 12:23
Ja man får hoppas att de kan behärska sig. Skall bli spännande att se hur tornet i Hjorthagen och Tors Torn kommer att bli, men de lär ju inte störa utsikten härifrån i alla fall.
Åsså lyser det blått från Stadshustornet. Tänk vad mycket som har hänt i stan sedan jag bodde där. Men det är ju femton år sedan.
Svar från ylva_h 2010-12-19 12:27
Ja det var väldigt stiligt. Det var det som gjorde att jag tog bilden. Jag var på Zinken och fick för mig att gå en runda i parken och plåta snön när jag såg något blått som stack upp. Måste undersökas! Och så var det sådan tur att hötorgsskraporna kompletterade färgmässigt. Färgen varierar ju.
Men det var kallt och halt uppe på berget. Och inget stativ hade jag, utan fick improvisera med ryggsäcken för att komma över buskarna. Men det var värt besväret, det här blev årets bild för mig ;-)