Livet, konsten och tekniken

Dags igen - tur man har reservkapacitet

Tillbaka på Grönan. Denna gång var det The Offspring som stod på scenen. Americana har varit en favorit sen länge, det är en rätt helgjuten platta som innehåller många bra låtar med klurig text och förvånansvärt intressant instrumentering. Det är mycket driv i musiken så den funkar faktiskt utmärkt att ha i lurarna när man är trött sista biten på joggingrundan. Jag tycker dock inte att de nyare låtarna är lika bra. Bara tempo, ingen finess...

Man såg redan vid insläppet att det fanns en hängiven publik som såg fram emot konserten. Det var ju en sådär 15 år sen senast, så det hade nog tillkommit ett gäng sedan dess. Den yngste entuisaten var nog typ 4 och satt på pappas axlar och vevade med knytnäven. Han hade redan alla movesen klara för sig. Det var fullspikat, publiken kunde texterna och sjöng med och det var nog en liten moshpit framme vid scenen också. Vi höll oss dock på lite avstånd, man är ju inte 20 längre... En varm kväll med fint väder, det är man inte bortskämd med. Så sammantaget blev det en riktigt fin upplevelse.

På grund av en lite malör med ordinarie kameran fick jag ta till reservutrustningen, vilket nu för tiden är mobilen. Jag var knappast ensam om det materialvalet. Det blev ju inte lika bra som Sonyn, men förvånansvärt OK med tanke på ljusförhållandena.

Och ju längre kvällen gick desto fler mobiler dök det upp...

Inlagt 2015-08-11 23:06 | Läst 881 ggr. | Permalink
Mobilen har gjort bra ifrån sig!
Svar från ylva_h 2015-08-12 22:01
Ja, man blir verkligen förvånad! Och då har jag ändå en lite äldre modell (min jobb-telefon).
Kanske skulle man välja en bättre mobil i stället för en kompaktkamera, så slipper man ha två saker i handväskan?