En äldre mans strövtåg genom tillvaron. Ibland med en kamera i handen.

Att sova offentligt ...

... eller tröttheten kommer inifrån.

Jag har inte sovit så mycket och så djupt nånsin tror jag som sedan jag slutade jobba. Det väcker vissa frågor:

Vad gör arbetet och ansvaret egentligen med våra kroppar? Uppenbarligen är inte en semester nog för att bottna, landa och börja om, och det stämmer till eftertanke. Inte drömlös sömn, men djup och god är den, vilket gör mig piggare och får mig att känna mig utvilad när jag vaknar. Att till det foga långa promenader i vårvädret ökar ytterligare på välbefinnadet.

Prio ett är alltså på god väg att uppfyllas. Min hälsa visar tecken på att vara i uppåtgående. Blodsockret har sedan en vecka legat stadigt på mellan 5.4 och 6.3 vilket får sägas vara utmärkt. Kanske kan jag i slutändan till och med stryka titeln diabetiker från mitt CV.

Här följer några tröttisar jag stött på genom åren.

Clacton

Annecy

Los Christianos

Inlagt 2014-03-10 10:02 | Läst 1004 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Låter som du e Pg i ditt nya liv!
Å framtiden e vår! :)
/B
Härliga trötta bilder!
Det e bra med en tupplur ibland. Fina bilder
Bra o roliga bilder, härlig bildide! LO
En liten tupplur här och där piggar upp! =)
Att sova som en gud, finns det något bättre att önska sig? Sömnproblemen breder ut sig i vårt samhälle med buller, stress och en omgivning som ständigt kallar på uppmärksamhet. Jag förstår alla tröttisar och kommer med ett eget bidrag här, http://images.kaitomas.se/People/Sleepers-on-a-train/

Sov gott! /Thomas
Tack ni allesammans för kommentarer och glada tillrop. Nu ska jag gå och lägga mig efter att ha sett sista avsnittet av True Detective. Go'natt!