Ändrad ambition som nu är att fotografera mer och då och då skriva i denna blogg om det jag gillar, och det är ganska spretigt. Vi får se helt enkelt, allt är ju inte objektivt ha ha.

17 | 100 % arbete igen

Ja, det var en kortvarig dipp. Skönt det. Försäljningsmässigt varade den förhoppningsvis bara April månad. På måndag är allt som vanligt igen. Sia, framför allt om framtiden, brukar vara svårt men just nu ser det ljust ut på jobbfronten. Avseende Coronafronten har vi ett överflöd av ”experter”, men jag följer Tegnells råd, han kan, i alla fall betydligt mer än vad jag kan, läkare dessutom.

*** 

Under ett påbörjat trädgårdsprojekt, ja det startade för en vecka sedan under permitteringen, har det blivit några rundor både till återvinningsgården för att bli av med material och till leverantörer av stenmaterial. Idag hittade jag en ny leverantör och vad hittar man då? Denna underbara nerlagda bod där man tidigare antagligen anmälde sig och sitt ärende, till expeditionen, den till vänster.

Underbar symbolik:

Vi värdesätter våra anställda högt, eventuella kunder tar också vi hand om, men mest gillar vi våra anställda. Kul.

***

På väg ner till city, ja jag hör hur fånigt det låter, hittar jag denna intressanta kombination.

Framför Katolska kyrkan tycker kommunen att det är lite väl tråkigt, det måste vi liva upp med två graffittiverk. Modigt eller annorlunda, välj själv. Man väljer motivet blommor framför en blomsterrabatt, vad man annars skulle välja vet jag inte nu när jag tänker efter, men så ingår jag inte heller bland dem som har koll på det, hmm önskemål ”motiv på mur framför kyrka”, nej inga polletter trillar ner, hos mej.

Jag tar en bild med 24 mm brännvid, bredare har jag inte, inte så kul.

***

Tar en panorama, dvs kameran på högkant och tar 4 bilder som jag sammanfogar i Lightroom, roligare.

***

För att det ska bli extra allt tar jag en bild med blomrabatten i förgrunden och graffitti-blommorna i bakgrunden. 72 mm brännvidd. Mindre bländare för att förgrundsblommorna ska synas mer. Extra blommor alltså, men man måste nog vara upphovsman för att gilla den.

***

 När jag ser resultatet klart i panoramabilden borde nog den vänstra bänken vara till vänster om den vänstra graffitin.

-Hallå hallå kommunen, var är förslagslådan?

***

Inlagt 2020-05-29 22:35 | Läst 325 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?