Ändrad ambition som nu är att fotografera mer och då och då skriva i denna blogg om det jag gillar, och det är ganska spretigt. Vi får se helt enkelt, allt är ju inte objektivt ha ha.

49 | Naturligtvis

Kanske inte ett nytt men ett annorlunda liv har det blivit efter virusets intåg. Många är såklart isolerade och har inte det toppen direkt men det finns andra som samlas utomhus runt en eld, grillar korv, dricker glögg och försöker ha en gnutta mänsklig gemenskap. Jag ser det på många ställen, framför allt i villaområden och på gemensamhetsytor och det kommer nog att bestå ännu en tid. Ett sätt att överleva dessa bistra tider helt enkelt. För egen del har det blivit både uteträffar och uteliv – i naturen då. Antalet människor som är ute i naturen nu och som inte var där för ett år sedan har sannolikt ökat, det är vad jag tror, vi var inte där då. 

Svedberga kulle, 62 m över havet, även denna är en ny bekantskap för oss, så som många andra fina platser.

OOO

Inläggets svartvita utmaning:


En Linderödsgris som bökar runt och gladeligen visar sina betar för den som söker ett svartvitt motiv.

OOO

Inlagt 2020-12-15 20:19 | Läst 977 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Då har du lyckats besöka ett naturområde jag inte har varit i. Fast jag har kört förbi många gånger då örnrundan går förbi
Svar från Lionmats 2020-12-16 08:04
Som du kanske känner till är det ett naturreservat och där ska också finnas kattugglor. Örnar eller var det var möttes jag av första gången jag var där, jag hade ju bara hört talas om dem så jag blev väldigt förvånad, du får vika av från Örnrundan Peter.
pdahlen 2020-12-16 08:18
Jo såg att det var en kattuggla rapporterad där i veckan