Ändrad ambition som nu är att fotografera mer och då och då skriva i denna blogg om det jag gillar, och det är ganska spretigt. Vi får se helt enkelt, allt är ju inte objektivt ha ha.

53 | Saknad: Atmosfären - och en bil



En intressant tur till fotomässan i Köln 2018 ledde oss så småningom till denna jazziga pub med livemusik. En hel del blåsinstrument dekorerade lokalen. Det känns som längesedan nu...

 

Förutom mässupplevelsen blev vår felparkerade bil bortforslad och skadad vid transporten till industriområdet. Hm, bilbärgarna pratade bara tyska och det gjorde inte vi. Enligt deras uppfattning hade de inte gjort något. Efter ett antal telefonsamtal betalade vi böterna och fick ut bilen. Spännande, onödigt spännande.


En bild på katedralen är ju ett måste när man ändå är på plats så här kommer den. Ja bilden är lite låg och bred, jag vet. Och inte ett moln på himmeln.

000

Inlagt 2021-01-04 09:26 | Läst 785 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Fotomässan i Köln var jag aldrig på och nu är det väl för sent. Däremot har jag varit vid katedralen, kommer ihåg att det var målningar på platsen utanför, har några bilder någonstans med det. Verkar mysig stämning i det röda och panoramabilden var fin den också