Ändrad ambition som nu är att fotografera mer och då och då skriva i denna blogg om det jag gillar, och det är ganska spretigt. Vi får se helt enkelt, allt är ju inte objektivt ha ha.

34 | Slut i rutan

Peters naturbilder har inspirerat mig att uppleva en magisk morgon vid Utvälinge för några veckor sedan. Ett fasligt kacklande från tusentals fåglar fick man på köpet. Inte visste jag att de var så morgonpigga.


På vägen dit låg den omtalade dimman nära marken och våra moderna vindmöllor bara väntade på att få dra igång dagens leverans av el, nja det var vindstilla så det gjorde de nog inte.


Efter det en sväng till Vegeholms slott som jag varken sett eller hört talas om förut. Privat var det också så det blev till att gå en bit för att kunna se det hela. Det var väldigt privat alltsammans så man kunde nog lätt bli misstänkt för att vara obehörig när jag smög omkring där vi 06.30 en lördagmorgon med kameran i högsta hugg.


Med dessa rader och bilder återgår jag till min tidigare bloggplats:

quite.se/fotoblogg

Där kommer blogginläggen innehålla både mer text och fler bilder än vad blogginläggen brukar göra här på Fotosidan.
Kika gärna in, där har jag kommit till inlägg nr 54.

Totalt 88 stycken inlägg alltså. Det får mig att tänka på Oldsmobile 88 som tillverkades under 50 år, ja det kan vara ett kommande tema på ett inläggg ha ha. 

/mats

Inlagt 2020-08-31 22:33 | Läst 942 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Kul att man lockade ut dig på en resa :). I vissa perioder så är jag där varje dag i Utvälinge. Vegeholm har jag aldrig varit vid, det ligger många slott och gods i området åker förbi en del vid Stureholm. Har noterat bloggadressen.