Klick. Klick. Klick.

Fel sak på fel ställe

I lördags besökte jag Skillingaryd, en liten småländska ort med knappt 4.000 invånare. Uppdraget var klart som korvspad; "fixa ett reportage om eventet Militärhistoria på småländska". Uppdragsgivare var tidningen Soldat & Teknik (http://www.fabas.se/tidningar/soldat-teknik/). Artikeln dyker upp senare under hösten.

Med över 80 deltagare uppklädda i autentiska uniformer från både 1700- och 1800-tal var det en spännande händelse för alla militärhistoriska intresserade. Och för mig som gillar att fotografera var det så klart en höjdare - massor av färgstarka dräkter och krutrök som låg tät över den höstliga nejden.

Jag tror att jag har fått ihop material så att det räcker till ett fyrsidigt reportage. Men de bilderna tänker jag inte visa här. Åtminstone inte nu. Istället bjuder jag på ett gäng där "fel" saker har dykt upp i bild. Saker som stör känslan av att vara mitt i ett fältslag anno 1700-kallt. Håll till godo.

Inlagt 2011-09-18 19:00 | Läst 6223 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Härliga bilder!! Tack för det! /Anna
Svar från yamahafj 2011-09-18 21:25
Varsågod för det!

:-)
Kul bilder! Jag ser fram mot reportaget i blaskan! Jag brukar få den till jobbet! :-)
Svar från yamahafj 2011-09-18 21:26
Fånx. Tror den kommer om en månad cirkus.

Om du vill kan jag signerade ditt ex...

:-P
:) Jobbigt med fel grejer på fel plats...annars är det ju rätt bra grejer...
Bilderna gillas dock!
Men duuuu photoshop...hört talas om det? :)
// Lena
Svar från yamahafj 2011-09-19 15:36
Mobiltelefon och sent 1600-tal lirar liksom inte...

Photoshop? Nä, det här är tecknade bilder hela högen.