Här kommer jag att redovisa lite funderingar och visa lite bilder från mina irrfärder i den blekingska myllan.

70D - Helgmangling i fält

Sparvhöken kikade rakt in i kameran.

Så var det dags att testa ännu en ny leksak! Eftersom min nuvarande 2:a-kamera 600D inte har en riktigt tillförlitlig AF så såg jag mig nödgad och tvungen, att inför höstens stora fågelresa, uppgradera till något som var bra på både film och foto. Det blev en 70D och helgen har ägnats till test och utvärdering av kameran tillsammans med långa objektiv. Det blev ömsom vin och ömsom vatten fast mest vin, helgen till ära. Du kan läsa testet och se bilderna här:

http://www.naturreportage.se/manadens_13/sept_okt13/september_oktober_13.htm


Kustpiparen poserade på tryggt avstånd. Med 500/4 och 1,4 extender och lite crop så blev det ändå ganska najs.

Inlagt 2013-09-22 19:57 | Läst 1806 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Riktigt najs !
Verkar som 70D kan leverera.
mvh/Dieter