fotografering (och annat?) med ddarriga händer

Trodde aldrig jag skulle bli så glad för en ful bild på en brun tråkig buske

För ett tag sedan plockade   jag fram  min gamla EP-1  ur garderoben och laddade batteriet, med syftet att se  om den hade degat ihop därinne  i mörkret. Sedan kom förkylningen  och kameran blev    stående på en hurts till i förmiddags. Då tog  nyfikenheten överhanden och  jag gick ut  med  kameran, kanske  mest för  att se  om jag  kom ihåg hur  den  fungerade. jag  har  ju inte använt  den  på  några  år och   hade glömt det mesta.

On /off stod   det  på en knapp och   jag tryckte  på den. det  började  lysa. Den startade. Jag tryckte på en annan knapp och  det  rasslade  till och  jag  hade  tagit  en bild. På en buske! Med ett sophus  i  bakgrunden. Inte världens häftigaste  motiv  ,men jag  blev  glad.

Sakta (åter)upptäckte  jag  kameran. Det  blev en  njutning av Jag  återupptäckterna. Så  gjorde  man  visst. Den har  raw-format, det  hade  jag  glömt. Och det fanns mer jag  glömt.

Men det  blev  bilder och det var  skoj, fast  jag  återvände  till välbekanta  motiv.

.

Ett  hus som  jag  fotograferat  ofta  genom  åren, och senast  för   ett  tag sedan när  ljuset  var  så  fenomenalt. Idag var  det  måttligt.

Men det räckte  till hyfsade bilder  idag  också.

Inlagt 2016-12-29 22:43 | Läst 2151 ggr. | Permalink

"Lite "hello world" -programmering över lyckan med första bilden. - Japp! Det funkar. Sen snabbt vidare till riktiga uppgifter."


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Lite "hello world" -programmering över lyckan med första bilden.
- Japp! Det funkar.

Sen snabbt vidare till riktiga uppgifter.
Kul att du håller igång både dig själv och dina "gamla" prylar.
Ha ett Gott Nytt År J-O!
/Affe
Det var väl kul att kameran funkade! Så där ser många buskar ut på vintern. Fast där jag bor är det många som står gröna året om. Pizzeria Rosa Bella var ett kul namn. "Vackra Rosa", den ser inbjudande ut. Har de sedan goda pizzor så är jag verkligen med.
Gamla kameror som funkar bra är ju lite lycka i sig!
Blev ju fina bilder trots stenåldersmaskinen :)
Mv/G