that is the question, or actually not... en södagsknäppares bilder och tankar härifrån och därifrån.

Presentation III, student i coronatider

I familjen finns också sonen Tobias som skrev studenten förra våras. Hans sista skrivning, biologi var på dagen för ett år sedan. Takten var uppskruvad p.g.a coronaläget och den sista veckan hade han fyra prov på fyra dagar, finska, kemi, matematik och biologi. På grund av pandemin hölls det ingen normal dimission i skolan, utan den sköttes på distans. Vi, Tobias, min fru Tua och jag samt hennes föräldrar och syster med familj satt ute i trädgården och följde med det hela på iPads. Efter en del tal och lite musik följde rektorns efterlängtade ord: "Tobias du får sätta på mössan"! Betygen kom på posten efter nårga dagar.

Nikon D700

Laban var en av de första att gratulera (han får säkert en egen presentation senare)

Nikon D700

När "virtualdimissionen" var undanstökad var redan siktet inställt på framtiden.

Nikon D700

I slutet av augusti när coronasituationen tillfälligt var lite bättre hölls en "tröstedimission" i skolan där studenterna fick sina mössor en gång till på normalt manér. Men då hade redan vår junor ryckt in för att tjäna fosterlandet

Hasselblad 500C/M Ilford FP4

Inlagt 2021-03-19 15:57 | Läst 237 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Jag tycker lite synd om studenterna som inte kan fira examen som normalt just nu, efter allt studerande! Men bilderna visar att sonen fått en ljus och bra avslutning ändå tycker jag!