that is the question, or actually not... en södagsknäppares bilder och tankar härifrån och därifrån.

Tagen på bar gärning

Frun i huset har gått het då hon allt emellan hittar nåt mer eller mindre påtuggat i trädgårdslandet, som är hennes skötebarn nr 1. För att få bevisat vem som är den skyldige riggade jag upp en viltkamera vid djupbänken. Nattetid har det fastnat bl.a harar och mårdhundar på kortet. Även vår katt Laban har fotats nattetid, men jag betvivlar att han lagt om till vegetarisk kost, så han går fri från misstankar tills vidare.

Endel är fräckare och kommer och ta för sig mitt på dagen och ännu till poserar farmför kameran utan minsta skuldkänsla! Här har vi dovhjortar. Vitsvanshjortar har också varit i farten, men bilderna är inget vidare att visa upp. 

Jag tycker det blir rätt så skaplig kvalitet med en € 100,- viltkamera. De här bilderna är direkt från kortet utan någon form av efterbehandling.

Trevlig fortsättning på fredagkvällen.

Inlagt 2021-07-30 21:24 | Läst 1124 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Ajaj då men söta småtjyvar ;)
Svar från sodeto 2021-07-31 20:40
Nåjo det är så sant, men de kunde gärna hålla till hos grannen i stället...

Tommy S.
👍
// Conny
Svar från sodeto 2021-07-31 20:46
Hoppeligen är tummen upp för bilderna och inte för hjortarna ;) Deras framfart förtjänar nog mera tummen ned...

Tommy S.
connyM 2021-07-31 21:44
Det är nog så att det är tummen upp för......
😇
// Conny
Rätt kul bild, den första. Den poserar så snyggt att det nästan ser ut som ett prydnadsdjur som ni ställt dit :-) Vi odlar också mycket och jag skulle bli frustrerad över den typen av gäster. Rådjuren kommer inte till oss på sommaren, bara på våren, så tulpaner är uteslutet.
Hälsningar Lena
Svar från sodeto 2021-07-31 20:43
Ser nog lite konstgjort ut, men de är nog livslevande, åtminstone äter de...
Ännu när vi flyttade hit för ca 20 år sedan såg man inga rådjur här. Men nu är också de vardag här i södra Finland. Jordgubbsplantor verkar (tyvärr) vara en av deras favoriter.

Tommy S.