Människor med karaktär & diciplin...

Jag är sååååå imponerad av människor med karaktär & diciplin. Modellen som var hon mig var intebara frisk och hälsosam så att jag själv framstod som med en fot på kykogår´n. Men hon var inte bara vacker och vältränad utan hon var verkligen mkt klok och jordnära.

 Hon är tio år yngre än mig, men jag kände att jag hade massor att lära av henne, Sunda åsikter och inte ett spår av fördomar eller inskränkthet . Hon kommer från en missbrukssituation som hon alldeles på egen hand med hjälp av en benhård karaktär tagits sig från den och till det liv hon lever idag men hälsan på topp. Dessutom har hon ambitioner att föreläsa och undervisa andra männsikor i samma sits som hon satt i för att visa att det aldrig är för sent att ta itu med sitt liv...det tycker jag är otroligt ädelt. Hon är verkligen en genomgod person i mina ögon och jag skämms lite för att jag inte har den glöden och energin att vilja förändra sånt som inte är bra i samhället....det är svårt att INTE tycke om en sådan person.....

 

Jag bjuder idag på en till av bilderna på Sarah eftersom jag nu lovordat henne så mkt :)

 

 

Vad säger ni om den balansen då, den går inte av för hackor ;D

 

 

 

 

Inlagt 2007-03-30 00:57 | Läst 1554 ggr. | Permalink
Balansen är bra och jag önskar att jag hade hennes karaktär att ta tag i mitt liv på samma sätt. Du har fått en fin lugn ton i bilden att spegla det med.
mvh Tesa