Här kommer jag att redovisa lite funderingar och visa lite bilder från mina irrfärder i den blekingska myllan.

I väntan på vårpremiären för flytetyget...

I morgon planeras den efterlängtade vårpremiären för flytgömslet. Vinden ska lägga sig har vädergubbarna sagt och klart, om än kyligt, morgonväder väntas. Flytgömsle, neoprenvadare, långkallingar och andra tillbehör ligger redan i bilen. Hoppas bara väckarklockorna fungerar som de ska. Det är inte deras tekniska funktion jag misstror utan snarare min egen förmåga att vakna efter en allt för kort nattsömn. Jag vet hur det blir! Först 3 timmar vaken i sängen funderande på hur premiären ska gå och sedan konstiga drömmar om lustiga fåglar, läckande ventiler och sällsamma händelser. Puhh, det blir en rysare ända fram till jag står och sätter på morgonkaffet! Rapport kommer i morgon kväll...

Inlagt 2014-03-15 16:46 | Läst 2859 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Haha, jag är fan likadan... Men på något konstigt sätt så brukar jag ändå alltid lyckas komma upp i tid trots sömnbrist & x antal onödiga uppvaknanden & kontroller av klockan under natten... =D Ser fram emot morgondagens rapport, lycka till med plåtandet!! Mvh / U
Jag är så jäkla imponerad av ditt engagemang. Vilket underbart nörderi, på en väldigt positivt sätt!
Svar från Tonyeagle 2014-03-15 17:28
Haha! Ja, det är inte helt sällan man får förvånade blickar och konstiga ansiktsuttryck när man berättar vad man ska göra i helgen!
Wow. Finns det någon beskrivning någonstans på hur du konstruerat härligheten? :)
Svar från Tonyeagle 2014-03-15 18:37
Finns i tråd här på FS också men hittar inte. Du kan kolla här:
http://www.naturfotoforum.se/forum/viewtopic.php?p=189466
//Tony
Lycka Till! Ska bli intressant att följa! =)
He he.
Du är väl simkunnig hoppas jag. Knipan ser vettskrämd ut också.
Go for it!
Det ska bli intressant att läsa rapporten. Det här liknar väldigt mycket förberedelserna när vi ska ut och dyka. Skillnaden är kanske att jag är ganska säker på att min utrustning kommer att fungera oavsett väderförhållanden. Blir det riktigt dåligt ställer vi förstås in dyket men det tror jag du också gör. Ordentligt med kläder i vadarbyxorna tror jag är extra viktigt. Du skulle se underställen vi har i torrdräkterna när det är 3-4 grader i vattnet.
Hälsningar Lena
Hoppas premiären gick bra och att du lyckades hålla dig vaken! Ser fram mot kvällens rapport! MVH Yvonne
Jag har ett bestämt minne av ett sådant där flytgömsle. Det var i början av 1990 och jag var prao-elev på Aktuell Fotografi. På det aktuella numret av tidningen pryddes omslaget av en fotograf (med Olympuskamera) i ett sådant flytgömsle. Det var möjligen inte du?
Svar från Tonyeagle 2014-03-16 13:21
Nej, men jag kommer ihåg numret och fick idén utifrån reportaget. Min kompis var dock förre mig och byggde en med glasfiber och plast. Den blev lite tung så jag körde varianten flytring som i tidningen efter att också ha sett fiskereportage om gäddfiske vid kusten.