Här kommer jag att redovisa lite funderingar och visa lite bilder från mina irrfärder i den blekingska myllan.

Rekordförsök - Dag 1

För att testa något nytt som kanske kan bättra på en något fallande inspiration bestämde jag mig idag för att försöka prova på dagligt fotograferande. Efter en ganska kass runda bort till en av mina matningar så blev det i alla fall några bilder som inte behövde hamna i papperskorgen. Nu blir det till att försöka ha med sig kameran för jämnan ifall något skulle dyka upp även på väg till och från jobbet. Målet är i alla fall att försöka komma upp i några hundra dagar i sträck. Vi får se hur det går med det. Här är ett par av dagens bilder.

Som ni ser tittade både solen och hacke fram en liten stund.

Inlagt 2017-11-26 20:55 | Läst 1032 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fin blåmesbild med sina färger och komposition.
Fina bilder, dagligt fotograferande är en utmaning men kul, inspirerande och ökar ens bildseende. Själv går jag snart i mål för det här året och kan fira 10 år utan en enda bomdag! Varning att det kan vara beroendeframkallande... jag kan inte sluta utan fortsätter med mitt elfte år. Lycka till!
Svar från Tonyeagle 2017-11-26 21:51
10 år!!! Inte illa! Jag siktar nog lite lägre än så (i alla fall till att börja med).
Lycka till, i slutet på 2018 når du 4000 dagar i följd!
light 2017-11-27 07:07
Varje dag i 10 år! Otroligt. Det borde vara något för tidningen att ta upp.
Jag har gjort det två gånger 365 dagar. Första gången hade jag köpt en ny kamera och jag testade en mängd funktioner som jag nog inte hade gjort annars. Andra gången var jag kreativ på andra sätt och det blev en del bilder tagna som aldrig hade blivit det om inte kameran ständigt varit med. Lycka till!
Hälsningar Lena