tankar i färger och ljus

nästan höst

Ljuset börjar bli mjukare och hösten är nästan här...

Första löven har fallit på marken och solen färgar himmelen guld.  Jag gillar hösten, gillar färgglada löv och svampar, skogens dofter och morgondimmor som gör sig bra på bild. Gillar att ta en sväng till skogen vid den här tiden på året.

För några år sen hittade jag en plats jag gärna återkommer till. Trots att jag har massor av bilder därifrån, det blir alltid något nytt att upptäcka. Vid första blicken är allt detsamma. Samma ö på sjön och samma skogslinje runt om, men ändå...

Inlagt 2021-09-15 16:57 | Läst 172 ggr. | Permalink
Fast motivet är detsamma så blir bilderna aldrig en upprepning eftersom ljuset alltid skiftar. Toppbilder från början till slut. Ingen bild är bättre än den andra ändå hajar jag till för den andra nerifrån.
Sten
Svar från Halina Strandskatan 2021-09-16 15:07
Tusen tack Sten :-) Så roligt att du "hajar" för bilden som är även min favorit.
En otroligt njutbar serie och så intressant att det är samma plats på bilderna. Naturen kan konsten att variera sej. Jag kan inte välja en favorit, de är så fina. Jag är väldigt svag för speglingar och dessa är ju perfekta.
Hälsningar Lena
Svar från Halina Strandskatan 2021-09-16 15:11
Tack så mycket Lena :-) Jag tycker också att speglingarna är roliga att fota.
Väldigt vackert allihop, men för att välja några så den 3e från ovan med molnens spegling i vattnet och liknade spegling i den näst sista som också är minimalistisk
Svar från Halina Strandskatan 2021-09-16 15:12
Tackar ödmjukast Peter :-)
Amejsing vackra solnedgångar och speglingar som smäller högt..
HaD/Gunte..
Svar från Halina Strandskatan 2021-09-17 07:05
Tusen tack Gunte :-)