Våren...?

 

Nu våras det i många blogginlägg, jag ser nog minst ett inlägg om dagen med vårbilder..tussilago, snödroppar och en och annan krokus. Någon skördar persilja och snart hör man nog snart om första doppet i sjön också :)

Här på Prästmyren känns våren lååååångt borta just nu...snö & snö och åter snö. Visst har solen skinit hela veckan, men likväl har det varit minusgrader och snö. I måndags skottade jag med snöslungan efter traktorn, enda trösten var att jag lyckades varva slungan så pass mkt att jag fick iväg snön så långt att den landade inne på grannens gård :D

Så här såg det ut häromdagen, byggnaden på bilden är vår studio som ligger 75 meter nedanför huset vårt:

 

 

 

Apropå studion; idag blev snickarna klar. OJ så bra det blev, helt fantastiskt bra! Imorgon skall jag göra det sista småplocket och sedan skall Mattias göra ett nytt serverskåp då det gamla blev lite missprydande efter ombyggnationen. Jag återkommer med bilder när vi har gjort klart, nu är det mest lite rörigt :)

 Nu skall jag ta en låååång varm dusch, vi kom just hem från ridklubben där vi har haft "cafétjänst" ikväll. Det var trevligt om än aningens långtrist då det var ovanligt lite folk i rörelse ikväll..märkligt igentligen då det faktiskt är sportlovsvecka här uppe nu. Kanske de flesta är bortresta...? 

 

 

Inlagt 2008-03-06 20:52 | Läst 1365 ggr. | Permalink
Klimatet tycks ju iaf vara stabilt däruppe. Här är det underligt värre. Snö kom igår och backen var vit ända tills i förmiddags, sen blev det nästan sommar i ett kick och det där första doppet var inte långt borta för sonen i eftermiddags. Han tog iaf av sig stövel och strumpa och doppade halva foten i Vänern typ en hundradels sekund. Sen plåtade vi blåsippor:)

Ser fram mot studiobilderna:)
Svar från -Catherine- 2008-03-06 21:32
Hihi, jaadu Lotta, det var ju faktiskt DIN persilja jag tänkte på :) Jag har väl egentligen inget emot snö, men just nu hade jag nog hellre haft en grön matta med persilja istället för en vit matta av snö..och ngt dopp är det inte att tänka på, om det inte är pimpelspöt man skall doppa då förståss :)
*asg*

Jag vet ju vad du och grannen har för relation, så det där med snöslungan var rolig läsning! Vad kul det sk bli att se bilder på nya studion, då den är klar.

Här har vi förresten uppstickande krokusar i trädgården - någon dag till så blommar de! :)

Kram!

Hans
Roligt att höra att det går bra med ombyggnaden. Väntar på bilder...

Snart smälter snön och så får du lervälling istället ;)

/Peter