Den här bloggen handlar om bilder på människor. Folk på gator och trottoarer. Trottoarfolket. Gatufoto helt enkelt. Kanske smyger sig även lite annat in. Därav "och det övriga".

Vad gör man en midsommarafton när familjen är krasslig?

Jo man gör precis som vanligt, antar jag, när man har lite ledig tid att döda. Tar med sig kameran på promenad. Alternativet är att gå och bläddra skivor på någon skivbörs. Inte sällan blir det en kombination av de båda, något som egentligen bara är hämmande för bägge aktiviteterna:). Men igår gick jag hur som helst en sväng på söder för att se om jag hittade något av intresse och det gjorde jag för all del. Men sedan är det ju en helt annan sak att fånga det intressanta på bild. Det blir mest missar. Man är lite sen eller på fel plats. Men som jag ser det är just svårigheten att lyckas ta bra gatufoton en stor del av förklaringen till att det är så roligt. Så det blev inga speciellt bra bilder igår men jag postar ändå några här. 

Blommor i håret. Såklart.

Muralmålning av Os Gêmeos uppe vid Fiskargatan.

Inlagt 2017-06-24 12:20 | Läst 2160 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Trevliga vardagsbilder från helgdagen!
Och vilken skön gatukonst! Kul att sådant börjar dyka upp i Stockholm!
/Niklas
Svar från tezmon 2017-06-25 19:10
Tack ska du ha! Ja det är jättekul med lite streetart i stan. Inte blir det sämre av att den här är riktigt bra! Detaljrik på en nivå som inte framgår riktigt av min bild. Mer av den här varan säger jag. /A