Den här bloggen handlar om bilder på människor. Folk på gator och trottoarer. Trottoarfolket. Gatufoto helt enkelt. Kanske smyger sig även lite annat in. Därav "och det övriga".

En regnig dag i Porto. Del 1.

Jag var i Porto ett par dagar i slutet av Augusti. Det hade inte regnat på två månader berättade en skivaffärsinnehavare för mig. Men. Nu nu minsann regnade det!

-Men paraplybilder är ju kul! Så jag började plåta. Eller fortsatte snarare men nu fokuserat på paraplyer. Man vill ju försöka fånga tillfället. Här är vad jag kom hem med. Jag har delat upp bilderna i färg respektive svartvitt. Det här inlägget innehåller färgbilderna. Jag tycker själv bättre om de svartvita men de får ni se i nästa inlägg.

Det var allt för nu.

/ AndersInlagt 2017-09-17 18:34 | Läst 729 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver