Den här bloggen handlar om bilder på människor. Folk på gator och trottoarer. Trottoarfolket. Gatufoto helt enkelt. Kanske smyger sig även lite annat in. Därav "och det övriga".

Hopp!

Idag sken solen i Stockholm. För ovanlighetens skull ska sägas. Det har varit mycket moln under lång tid. Men idag var det en anings vår i luften! Bilden är från dagens promenad på Nytorps Gärde.

Idag, den 23 Januari gick solen ned 15:23 i Stockholm. Men det går fort nu. Den ljusa tiden på dygnet blir ungefär 5 minuter längre per dag. Just idag var solen uppe 1 timme och 25 minuter längre än för en månad sedan och om bara en vecka är det en halvtimme till! Det finns alltså hopp om vår och sommar och den tid på året man som gatufotograf gillar lite extra. Om bara coronaviruset ville tagga ned en smula eller två vore man tacksam. Visst kommer det bli kallt och snöelände igen kommande veckor men just idag känner i varje fall jag mig en smula hoppfull.

Det var allt för nu. Sköt om er!

Anders J

Inlagt 2021-01-23 17:08 | Läst 2220 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Oj, går det snabbt nu? Det hade jag ingen aning om! Inte undra på att man upplever en stor skillnad från vecka till vecka!
Svar från tezmon 2021-01-23 17:33
Visst märker man skillnad. Jag tänkte på det när jag gick hem från jobbet i går vid halv fyra. Fortfarande ljust på himlen! Skönt.
Läckert när vovsen bestämmer takten. Så är det ofta till de skall lukta på något.
Ha fin söndag.
///Gun-Inger
Svar från tezmon 2021-01-23 21:39
Jodå nog verkar den ha fått korn på något. Då spänns kopplet! :)