Den här bloggen handlar om bilder på människor. Folk på gator och trottoarer. Trottoarfolket. Gatufoto helt enkelt. Kanske smyger sig även lite annat in. Därav "och det övriga".

På pricken

Det här är i all enkelhet en hyllning till kvinnan. Eller snarare till kvinnors större mod/lust/förmåga att förgylla våra stadsrum. Män klär sig generellt ganska tråkigt. Självklart finns undantag men de är förhållandevis få. Kvinnor däremot tar oftare ut svängarna. Gör det lilla extra. Här är några bilder på kvinnor som med små medel särskiljer sig från mängden. Man kan säga att de klär sig på pricken rätt för att attrahera en gatufotograf. 

San Francisco

Stockholm

Porto

Jag har inte så hemskt mycket mer att säga om saken egentligen. Hyll till alla er som sticker ut! Män som kvinnor.

Att sitta och plocka med bilder från sommarhalvåret fungerar nog lite som terapi för mig inför det som väntar - ett halvår av stora svarta täckjackor. Luvor. Bister kyla alternativt slask. Snömodd och mörker. Hua! Tuffa tider att flanera med kameran. Men, men, det är sen det. Nu väntar först färgsprakande oktober. Det brukar vara en bra månad. En bra månad för gatufoto! Tyvärr brottas jag för närvarande med njursten :( vilket satt mitt fotograferande på paus. Förhoppningsvis blir jag snart av med den. Nåväl, det var allt för nu. /Anders

Inlagt 2019-10-03 13:49 | Läst 2049 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?