Den här bloggen handlar om bilder på människor. Folk på gator och trottoarer. Trottoarfolket. Gatufoto helt enkelt. Kanske smyger sig även lite annat in. Därav "och det övriga".

Vägval.

Det finns hur många som helst att göra. I stort och smått. Helt obegränsat. En del val man gör verkar vara ganska betydelselösa medan andra ändrar riktningen på ens liv. Men det kan vara svårt att veta vilka som är vilka.

Här är ett par som inte riktigt visste vart de skulle. Antagligen inget viktigt alls. Troligen letade de bara efter någon affär eller så. Men vem vet?! Kanske hände något viktigt i deras liv till följd av valet. 

När man gatufotar en dag gör man oerhört många val. Sedan kommer man hem med de bilder man tog. Går igenom dem, slänger det mesta, redigerar de bästa. Men vilka bilder skulle man tagit vid andra val? Skulle man månne kommit hem med en riktig höjdare för en gångs skull? 

Men sådär kan man inte tänka. Då blir man tokig.

Tänk inte på det Anders!

Skriv för guds skull inget blogginlägg i ämnet...

/ Anders J

Inlagt 2024-04-29 11:46 | Läst 393 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Trevligt blogginlägg, Anders. Att sen jag som läsare riskerar att bli tokig är en annan femma. Känns i och för sig som jag redan är det för visst funderar man ibland på vad man missar när man gör ett val. Du har väl sett romcom-filmen "Sliding Doors", va? 😃

Mvh
Fredrik
Svar från tezmon 2024-04-29 13:41
Absolut! Sliding Doors-tänket upphör aldrig att fascinera. I efterhand kan man se hur små, små, saker fick jättestora konsekvenser. Jag skrev faktiskt en rad om Sliding Doors som jag valde (ännu ett val) att ta bort.