"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Inskick till Le Viseur nummer 2

Den 31:a maj är sista dagen för er som vill skicka in bilder och reportage till andra numret av Le Viseur. Första numret har i nuläget haft drygt 35 000 läsare och målsättningen är att nästa nummer ska få minst lika många. Genom att skicka in bilder och reportage till Le Viseur får du därmed en ypperlig chans att nå ut till en större läsarkrets.

 

Alla som vill får vara med. Färg eller svartvitt? Analogt eller digitalt? Valet är ditt. Skicka 4-6 fotografier (minst 1 400 pixlar på längsta sidan, men gärna större) till johanlarsson@mudride.com och berätta gärna lite om dig själv. Vi behöver åtminstone ditt namn, födelseår och nuvarande bostadsort.

Nummer två kommer ha både större djup och bredd. Intervjuer, reportage och – framförallt – många fantastiska dokumentärfotografier kommer att samsas i numret. Och som inte det vore nog kommer nästa nummer finnas i två version – en svensk och en engelsk.

Sprid vidare på Facebook, Fotosidan eller andra ställen där intresse kan finnas.

Följ gärna Le Viseur på Facebook: https://www.facebook.com/Le.Viseur.Magazine

Redaktionsgruppen på Le Viseur Magazine genom Mikael Good

Postat 2012-05-08 16:04 | Läst 8066 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Den öppna dörren

Jag är stor och stark och jag skulle lätt kunna flytta på de flesta som ställer sig i vägen för mig. Men han som går före mig är ännu större och starkare. I all välmening ber jag därför att den personen som försökt ställa sig i vägen för den öppna dörren flyttar på sig.

"Jag känner dina gärningar. Se, jag har ställt en dörr öppen för dig som ingen kan stänga. Din kraft är ringa, men du har bevarat mitt ord och inte förnekat mitt namn." - Upp 3:8



Dagens låt: Rev. Dan Smith - Go Ye and Preach My Gospel

Text och foto: © Mikael Good, 2012 

Postat 2012-05-04 11:16 | Läst 7294 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera