Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Ibland går luften ur...

Hade fixat bilderna, skrivit texten för inlägget, lagt till bilderna - simsalabim - allt borta! :-(

Lägger in bara en bild på det jag hade på hjärtat, om klenoden i fråga. Kanske orkar jag på nytt i morgon...

Bonus: en hemmastudio i all enkelhet. Visst dagsljus från ett håll, en vanlig golvlampa, en vanlig bordslampa, en vanlig kökshandduk, mindre vanlig målarduk. Inte helt idealt, men duger som en nödlösningsstudio.

 

Inlagt 2011-06-13 23:22 | Läst 1777 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Så konstigt att allt försvann, sådant tycker jag är gräsligt. Jag skriver alltid mina bloggposter i en ordbehandlare, så att all text finns i min dator om något går på tok på nätet. Det är så hopplöst att tvingas skriva om en massa text. Den gamla kameran är vacker i alla fall. Det var bestämt en Super Ikonta.
Svar från RHelena 2011-06-14 18:11
Har upplevt detta "puff -> borta", även tidigare och därför tillämpat din metod att skriva i Word. Men hade börjat slarva igen... Ja visst, kameran är en Super Ikonta. Mer om den någon timme om jag hinner.
Jag har gjort samma sak, och man blir bara "matt" när det händer...Efter det så började jag "spara", lite då och då i inlägget - för det var bara tjötigt att skriva om texten igen. Jag lärde mig den hårda vägen alltså!

Tycker det verkar som om studion funkar bra! "Man tager vad man haver", är det inte så? :-)

/maria
Svar från RHelena 2011-06-14 18:14
Matt är egentligen en underdrift om man har skrivit lite mer, tänkt till lite extra, lagt in länkar osv... Har använt mig av försiktighetsåtgärder av och till eftersom "simsalabim" har inträffat tidigare också, men så slappnar man av, till nästa gång...! Man tager vad man haver - passar i många sammanhang! Är inte helt nöjd med resultatet, men får duga för mina behov tills vidare.