Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Fann vad jag letade efter - ett vårtecken!

Ska in här för att kolla vårtecken, kan ju hända att man hittar något...

Tittar hit....

Tittar dit....

Det här? Glada färger visst, men vårtecken, njaa....

Samma här....

Nu...? Nej, inte riktigt; båten utan täckning har varit utan skydd över vintern, den till höger täcktes redan flera år sedan och den har fått vila flera säsonger.

Ordentliga knopar här, inget vårtecken....

Presenningarna hänger i prydliga rader, våren är långt borta....

HÄR! Ett VÅRTECKEN som heter duga!!!------------------------------------------------- Iiiiiiiiiiiiiiiiiiikkk...!!! Alltså, när har detta hänt....??!! Inte bra....! Eller lite bra att naturen hjälper till...?

För den som vill ha bakgrundsfakta om det tekniska: bilderna är tagna med Pentax K7 + 100/2.8 samt med Nokia Pureview 808 (hade ju med mig endast 100 mm till Pentax).

Inlagt 2013-03-24 20:46 | Läst 2332 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Finns inga större jobbprojekt än underhåll av en båt! Det tar aldrig slut. Och visst måste man titta till flytetyget med jämna mellanrum under vintern. Annars vet man inte vad man får möta när man ska börja med vårunderhållet.
Svar från RHelena 2013-03-25 07:44
Här velas det fram och tillbaks, ska vi verkligen hålla på med båt, så lite nyttjandetid som det har blivit de senaste åren. Vad gäller sista bilden; vinden har slitit av presenningen rätt nyligeni, koll gjordes om att allt var ok innan vi reste bort ett par veckor sedan. Nu är det nog inte lönt att försöka få den på plats igen... (förhoppningsvis blir det ingen mer snö...)
Hej Rauni! Du får mig att minnas när jag hade större båt och var ständigt orolig för att presenningen ramlat av eller tjuvar tagit något. Numera har vi liten båt uppställd vid tomten. Snart är det fullt med liv i båthamnarna och våren har börjat/ Ha det gott!
Svar från RHelena 2013-03-25 07:47
Nog är det alltid något att oroa sig för med båtarna. Verkar mer behändigt att ha en liten båt. Mindre båt bör väl betyda mindre bekymmer och oro...? Snart blir det nog vår och allehanda glädjeämnen väntar!