Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Dagen till ära...

... har jag också grävt fram några studentbilder. De flesta härstammar från min fotografiskt något omedvetna period, de sista är från den numera mer medvetna tiden, dock tagna med min N8.

Solen sken 2008.

 

 

Solen sken för det mesta även 2010.

 

 

Och visst sken solen nästan hela tiden även 2011.

 

 

Där någonstans försvinner de in i den förhoppningsvis ljusa framtiden...

Att solen alltid skiner på studentdagen stämmer ju naturligtivs inte. 2005 sken inte solen, tvärtom öppnade himlen sina portar lagom till att studenterna skulle springa ut. De ville inte springa ut, de ville stanna inne för att vänta ut regnet. Vi mottagare fick snällt stå i ösregnet...

 

Inlagt 2011-06-01 23:58 | Läst 1288 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Varning! 18 tjejer ombord! Den var kul. Annars är det ett oavvisligt faktum att det var soligare förr. Särskilt på festdagar. Det vet jag bestämt, och hör sen :-)
Svar från RHelena 2011-06-02 09:57
Jaså, det var soligare förr? Det har jag aldrig hört förr, däremot så säger de att det var mer riktiga vintrar förr, dvs mer snö och kallare. Fast det säger man nog inte idag efter två rejäla vintrar.
EGW 2011-06-02 19:13
Kanske jag har selektivt minne :-)
"fotografiskt omedveten", det var ett nytt uttryck för mig. Undrar vid vilken punkt man blir medveten. Studenten i regn, det kan bli en blöt tillställning ;)

Den sista var lite fixeringsbild innan man hittade studenterna...
Svar från RHelena 2011-06-02 10:03
Kanske skulle jag skrivit "något fotografiskt omedveten" eftersom jag nog blev lite fotografiskt medveten redan i tonåren. Jag vet ganska exakt när det inträffade också!
Såg i går att en del hade utrustat sig för en blöt tillställning på flaken: bikini och shorts på, möjligen en sämre tröja, inga studentmössor att förstöra i det blöta... Måste vara ett Stockholmsfenomen för dylikt har jag inte sett i Uppsala. Måste säga att det var ganska skönt att sedan se ett lastbilsflak fullt med ungdomar som var fint klädda, studenmössorna på och de verkade ha lika kul utan att gå till överdrifter!
Det kan aldrig bli för mycket av studentbilder. Det är bara ut o jaga dom på fredag igen, för då antar jag att det blir full fart igen.

Tommy
Svar från RHelena 2011-06-02 20:25
Livets glada dagar måste ju på pränt, lycka till på fredagen. För min del blir det nog inget, men jag får väl hoppas på ett annat år...