Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Dagens bild

Dagens bild - det är sant - jag har tagit dagens bild! - visserligen utan att tillhöra den där jätteambitiösa skaran som ska fotografera dagens bild VARJE dag - typ Lena och Per och Bengt och.. ja, några till - men dagens bild får väl vem som helst ta ändå - man vill ju vara med någon dag ändå - känna gemenskap, liksom* - denna dagens bild är faktiskt tagen - just det, idag... Då är den ju dagens bild, väl?

 

 

*Ordet "liksom" - känner på mig att jag borde inte skriva detta ord för ordet "liksom" tillhör en annan FS-medlem här i bloggvärlden.... Ett svårt brott kanske, en ordstöld...  

 

Inlagt 2012-03-05 23:00 | Läst 2142 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Våren är här det visar din bild av dessa sticklingar som nu börjar titta upp hos de ambitiösa odlarna.

Din bild tilltalar mig verklige. Jag blev så glad inom mig. Har du själv odlat dessa så grattis...................

Nu skall jag skriva min Blogg. Jag har suttit länge och lekt i Photoshop för jag kände för det.

Ha en bra dag när morgon gryr
Hälsningar
Gun-Inger
Svar från RHelena 2012-03-06 17:00
Våren är här, men detta är inte mina sticklingar... Har inte direkt några gröna fingrar överhuvudtaget....
En riktigt skojig bild, liksom! :-) Eller kanske "liksom" är ett registrerat varumärke? Jag har ju hört att man börjat göra vanliga ord till registrerade varumärken i Sverige numer. Nästa steg är väl att man beviljar patent på enkla vardagssaker, som ostmacka t ex.

Nej, nu överdriver jag. Men språket tillhör oss alla (liksom).
Svar från RHelena 2012-03-06 17:04
Vissa saker blir på något sätt varumärken för enskilda personer. "Liksom" tillhör Bengt Benganbus, lila färg tillhör en av mina kolleger. Jag kan inte köpa ett lila klädesplagg utan att tänka; "Får jag köpa det här, det är ju Åsas färg...?" Bland författare märker man man också att även om språket visst är allas så kan stilarna bli väldigt individuella och egna och därmed bli kännetecknande för var och en av dem.
Nu är det väl så liksom, att "liksom" liksom tillhör det allmänna talspråket, liksom, så du kan nog liksom använda det liksom som du vill liksom. Utan att det liksom blir som plagiat liksom.

Ha en bra dag!
LIKSOM.
Svar från RHelena 2012-03-06 17:09
Kände lite att jag plagierade genom att använda ordet "liksom" såsom jag gjorde. Varumärken som EGW här talade om är rätt intressant ämne. Bland fotografer finns det ju självklart "varumärkesbyggare" också. Inte för inte så känner man igen fotografiska stilar även här på FS, en viss fotografs namn står på sitt sätt skrivet på många bilder, utan att man ser namnet, man ser det på bilderna. Ingen kan väl åka till Kista och ta bilder där utan att känna att man inkräktar på ditt "varumärke".