Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Detaljer kring mig i min vardag

Projektet "en bild om dagen" löper på med god hastighet utan några som helst svackor eller andra negativa upplevelser. Fine! Nackdelen är möjligen att tiden har blivit ännu "knappare" än tidigare så FS ligger lite i periferin både vad gäller bloggandet och läsandet av andras bloggar. En och annan titt slänger jag in ändå av och till, men antalet kommentarer - OBS! RYGGDUNK ;-) - blir det mindre av... Beklagar verkligen för jag ser bloggandet och kommenterandet som en social aktivitet, utöver chansen att få visa resultat av de ständigt pågående fotografiska aktiviteterna.

Nedan några av bilderna som har fått sina 15 minuters berömmelse på Blipfoto (i januari). Skulle egentligen vilja ha tomt några rader mellan varje bild, utan text, men det verkar inte funka på FS längre. Därför får det bli nonsenstext mellan bilderna så att fotona inte ska ligga så tätt in på varandra. Eller varför inte använda numrering; är det därför så många numrerar sina bilder i blogginläggen numera? Nonsenstext + numrering = så ska det bli.

Numero yksi.

Numero kaksi.

Numero kolme.

Numero neljä.

Inlagt 2013-02-21 22:14 | Läst 1433 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
*lol* Är inte nonsenstexterna namnen på vildgässen i "Nils Holgersson"? Räkneord på finska, har jag hört.
Svar från RHelena 2013-02-23 00:05
Ingen aning... är ju inte uppvuxen med Nils Holgersson... Är det därför varenda svensk kan räkna till tre på finska?
Häftiga bilder och jag håller med om att tiden inte räcker till. Men man kanske vaknar upp nu när våren kommer.
Ha de gott Rauni
//Bert-Ola
Svar från RHelena 2013-02-23 00:06
Våren ja... jag tycker det är rätt trivsamt med denna långa vinter vi har fått, men när våren kommer så blir det härligt det med.
Tack! Trevlig helg B-O!
Fina bilder Rauni! =) Ibland vill jag också ha större mellanrum mellan bilderna och jag brukar då sätta punkter mellan varje bild med vit färg, så funkar det galant, och man ser inte heller punkten! =)
Ha det gott!
Svar från RHelena 2013-02-23 00:10
Tackar ja! Och ett stort tack för tipset med de vita punkterna! Förstår inte varför det inte går att få till mellanrummet utan sådana här trix längre, funkar inte ens när man gör det via htlm-kodningen.
Trevlig helg!