Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Hämtat ut mitt pris...

Ett slags högtidsdag: har hämtat ut min vinst i en fototävling. Lite kort: lokaltidningen utlyste en resefototävling. Skickade in ett bidrag, med viss vånda, detta var ju något nytt för mig. Ett bidrag var egentligen tre, man visste ju inte riktigt vilken typ av bild de var ute efter. Det blev en insmickrande solnedgång, en undervattensbild och en bild uppifrån från kamelryggen. Allt fotat i Jordanien. Turen var med mig, fick femte priset som var det sista som belönades. Vinsten: en visning på ett kryssningsfartyg... Oh nej; jag som har transporterat mig så mycket på fartygen mellan Sverige och grann-/hemlandet i öster. Men det skulle visst ingå en lunch också så jag tänkte om. Någon sa dessutom att dessa enorma kryssningsfartyg har väldigt god mat. Kanske återkommer jag en annan dag om hur det blev...

Bild 1 - den som gav priset:

Bild 2:

En kompis

Bild 3:

 

Inlagt 2010-09-09 18:23 | Läst 4103 ggr. | Permalink(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver