Bilder bilder ska det bli här... En och annan bokstav (littera) får slinka med... Men aldrig bokstäver utan bilder...

Känner för lite sommarbilder i kväll

Hagel, snöblandat...  Visst hade vi det bättre i somras! Med en av bilderna nedan (tagna i somras) deltog jag i en fototävling i höstas. Temat var TVÅ. Hade väldigt svårt att välja vilken jag skulle skicka in. 

Tävlingen utlystes på mitt jobb, alla anställda fick rösta bland de 60-tal bidrag som hade skickats in. Jag vann inget pris, men det gjorde inget, det var ett roligt arrangemang ändå! Allra roligast var förstås att se allas bidrag!

 

Bilden nedan har jag haft som skrivbordsbild på jobbet genom hela vintern. Helt emot mina principer. Jag brukar ha en vinterbild på skrivbordet under vintern, men man kan väl ibland frångå från sina rutiner.

Inlagt 2011-05-02 21:53 | Läst 3411 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Känner igen första bilden, ser ut att vara från Hällevik, en välbekant syn, då jag med min far seglat in till Hälleviks hamn där han hade sin båt.
Svar från RHelena 2011-05-02 22:37
Visst är det Hällevik! Så även bilden på bryggan vid havet! Den tredje bilden är från lantgården vid Kiviks Artcenter, man går ju genom gården för att starta vandringen bland de imponerande konstverken utspridda i landskapet.
Fina bilder. Skulle nog vilja sitta i stolarna i sista bilden, men min favorit är ändå bryggbilden.

/Carina
Svar från RHelena 2011-05-03 20:44
I det vanliga fall behöver man inte hålla på och välja bilder så precist vilket är ju tur! Det stilrena i bryggbilden var kanske lite för för enkelt ändå i detta tävlingssammanhang. Som skrivbordsbild funkar den i alla fall inte i detta format... Tack du!
Precis sådana stolar hade vi på balkongen när vi bodde i Nacka. Två! :-)

Det hade kanske varit ett strategiskt misstag att skicka in bilden med masterna, men den är faktiskt i mina ögon den mest anslående bilden. Det är så jäkla subjektivt det där med bilder. Jag vet precis varför jag tycker den är "bäst", men när jag försöker hitta ord för det, så kommer jag till korta. Det är helt enkelt något slags magisk känsla. (Magisk = känns i magen :-))
Svar från RHelena 2011-05-03 20:55
Stolsmodellen måtte vara en av de verkliga svenska klassiker. Verkar som de är väldigt väderbeständiga också.

Det kontrastrika i den första bilden tilltalade mig ända från början. Hade förresten lagt in bilden i Temagruppen med månadstemat "Gammalt och nytt", med namnet "Förlorad idyll?" Lite pompöst, visst.... http://www.fotosidan.se/gallery/viewpic.htm/2127987.htm?set=mp.