Natur med mest fåglar, blommor och makro. I övrigt allt som kan verka intressant.

Skördemarknad

Nu har jag hoppat över fotosidan igen ett tag, har varit väldigt upptagen. Inte hunnit läsa bloggar heller. Men hinner nu lägga in lite från söndagen, då det var skördemarknad i stan. Oväntat mycket stånd fanns det, mycket med folk. Det var växter och mat som såldes, ganska givet med tanke på temat, och så klart en del bekanta ansikten i mängden. 

   Denne herrn har varit medlem på Fotosidan.      Sommarklädd dam och blommor, blir vackert tillsammans.         Många stånd med hemmaprodukter på burk.       Här fanns det ett överflöd av mat.       Ett vackert leende uppskattas.      Inte bara växter.       Till sist; grannfrun kom in med denna present, en sällsynt gåva att glädjas över.     

Inlagt 2017-09-06 16:05 | Läst 1232 ggr. | Permalink
Fint reportage från er höstmarknad med fina bilder. Det kommer en liknande marknad här i Lindesberg också, som kallas "Lindemarken". Det var några år sedan jag besökte den, men kanske blir ett besök i år.
Ha det gott/Stig
Svar från Vibybo 2017-09-06 18:59
Tack Stig, hösten är skördetid, där fanns många långa rader med godsaker, och lokalodlat försöker jag alltid äta.
Jag skulle nog varit där, ser det ut som. Tvåan är en situation jag är bekant med! Hoppas att hon/han fick något gott :)
Hälsningar, Bjarne
Svar från Vibybo 2017-09-06 20:05
Tack Bjarne, efter att bilderna var tagna, så fick vovven modellarvodet.
Mege fin reportage Stefan. Glade mennesker og godt vejr - så bliver det ikke bedre.
"Lillehems Utegrisar" - det lyder sjovt - gillas.
Mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Vibybo 2017-09-07 01:27
Tack Erik, de grisarna är både glada och goda, som när grisar är som bäst. Ta en hel fläsksida, skär svålen i fina rutor, gnid med salt och grilla en halv timme med lock - oj vad gott!
Skördemarknad är roligare än veteranbilar tycker jag och de olika stånden med grönsaker är särkilt fina. Både ättiksgurka och saltgurka lägger jag in själv med gurkor från eget växthus. Vi har så det räcker hela vintern och det brukar även bli några "presenter".
Hälsningar Lena
Svar från Vibybo 2017-09-07 07:58
Tack Lena, du är ovanlig, kanske är hemkonsevering nya trenden? Själv kokar jag in mängder med sylt, marmelad och sådant, kul att ge bort. Förresten - grannen visste inte var hon fick tag i nya konservringar, en bristvara - vet du det?