Natur med mest fåglar, blommor och makro. I övrigt allt som kan verka intressant.

Större fåglar 17/9

Nu blev jag lite sur. Satt och skrev en blogg länge och väl, tryckte på publicera, bloggen gick iväg, och nästa sekund får jag upp en helsidesannons för Nikon, och bloggen är fullständigt borta, den finns där på Fotosidan, men där är helt tomt, ingen text, ingen bild. Allt raderat, endast mallen kvar ser jag när jag trycker på "redigera", inte ens en rubrik.  

  Nåväl, startade tidigt på morgonen, dimman låg som ett lock över huvudet, men plötsligt lättade den så pass att det gick att se fåglarna.     Sedan gick det fort till blå himmel. En i paret Glada strök förbi, frukostdags?        Sedan kom tranorna, men eftersom detta var första fågelpromenaden med GX80:n hade jag ännu inte lärt mig att stänga av den när den hängde på magen. Resultatet är att knapparna trycks in slumpvis, denna gång blev det en bisarr färgtemperatur, så bilderna fick fixas till så gott det gick.      Så här kanske?      De flög gärna mellan mig och solen.      eller så här?      kanske tillbaka.      andra hade den goda smaken att flyga rakt över.    

Inlagt 2017-10-25 12:04 | Läst 478 ggr. | Permalink
Du fick till många läckra formationer med flygande fåglar, särskilt tranorna!
Hälsningar, Bjarne
Svar från Vibybo 2017-10-25 20:56
Tack så mycket Bjarne!
Grafiskt vackra tranbilder. Precis samma sak har hänt för mej med blogginlägg. Man har jobbat en lång stund och även sparat men så är allt plötsligt borta. Det har ett par gånger slutat med att jag helt enkelt sket i allt och det blev inget inlägg.
HÄlsningar Lena
Svar från Vibybo 2017-10-26 08:07
Tack Lena. Den digitala tekniken är nog svår att hålla igång när t.o.m. svårt penningstinna företag som bankers sidor kan krångla allt som oftast, och där är ju anslutna rörelser beroende av det och kan göra förluster. Så Fotosidan gör säkerligen så gott det går i teknikracet där koden förändras kontinuerligt och ett otal algoritmer skall gå jämt ut samtidigt. Tyvärr är det lätt att bli irriterad när det händer, men som tur är lugnar man sig fort, det betyder ju egentligen inte mycket ju. Så vi får väl vara tacksamma att Fotosidan finns och att de som håller i det orkar kämpa på. Annonserna har ju också sitt eget teknikrace - mot annonsblockerare.