Natur med mest fåglar, blommor och makro. I övrigt allt som kan verka intressant.

729

Här blir det lite blandat, mest från trädgården. Har vilat på förmiddagen efter en promenad i soluppgången, solen är inte så stark då, men ljuset räcker gott och väl till. Sen gillar jag inte hudcancer heller. Det blev en strandpromenad idag, perfekt när det är 13-18 grader och svalkande havsvind. Såg tärnor, skedänder och ett vackert landskap. Får göra vid de bilderna senare någon gång.    

   Min favorittid, när allt känns bra. Ja, det kan inte bli mycket bättre. En cykel, en kamera, ett landskap.  Tagit med mobilen.       Fast i nätet       Clematis knopp ssp "Georg"      och hela plantan       Persikoblommor ssp "Riga"         Äppelblommor "Transparent Blanche"         Fliktulpan        Päronblommor ssp "Pyrus pyrifolia"  eller kinesiskt päron, eller sandpäron eller nashipäron.........      Grågås i de första solstrålarna som här ger ett märkligt ljus    samma med lärkan, som är klart oskarp.   

Inlagt 2018-05-31 11:34 | Läst 3501 ggr. | Permalink
Hej Stefan.
Smukt smukt !!!
Gillar ochså nummer 1.
Mvh. Erik.
Svar från Vibybo 2018-05-31 12:23
Tack Erik, har gjort mitt fotograferande i dag redan, vilar resten av dagen.
Finfina bilder från en riktig sommarmorgon, allt känns gnistrande rent och fräscht! Även om ettan också är fin är för mig tvåan den solklara favoriten med den den dramatiskt svarta bakgrunden!/ Björn T
Svar från Vibybo 2018-05-31 13:41
Tack Björn, tvåan är från en mörk hörna längst upp i ett fågeltorn. Jag gillar ljuset och temperaturen om morgnarna, och så är jag som piggast då. Dina björkar från igår skrev jag inget om, de var riktigt helsvenska, från norr till söder.
Vackert! Gillar ljuset i första bilden! Det är verkligen en platt terräng där.. Härligt med cykel också, den använder jag mig av nästan dagligen..
Hälsn!
Svar från Vibybo 2018-05-31 13:43
Tack Jan, cykeln går genom både torr och sank mark, över slätter och backar (som knappt finns) sen är jag alltid glad på en cykel, det kan inte bli fel.
Underbar tid just nu med alla blommor och fåglar, jag passar på att njuta så mycket jag kan fast glömmer oftast bort att fota något då.
Vackra bilder, så jag njuter av dina i stället.
Svar från Vibybo 2018-05-31 13:44
Ja, det är lite svårt att hinna med, tar bilder men nästan allt får ligga. Finns så mycket att se på. Tack!
Hej.
Det var en fin morgon med fina bilder.
Ha det gott
Bob
Svar från Vibybo 2018-05-31 19:45
Tack Bob, morgon med sol är fint.
Vackra bilder från din trädgård och jag fastnade nog för bilden på Clematisknoppen som verkligen sticker ut.-
Ha det gott/Stig
Svar från Vibybo 2018-05-31 19:46
Tack Stig, ibland tar jag en runda och letar detaljer.
Så skön stämning du förmedlar med bilderna, härligt ljust och somrigt!
Svar från Vibybo 2018-05-31 19:46
och det är just det jag ville, mycket många tack!