Natur med mest fåglar, blommor och makro. I övrigt allt som kan verka intressant.

Lite från veckan

Tog ur bildlagret mappen märkt "2" och fann detta. Inte så värst bra, men alltid något.

Ska försöka lära mig skriva UNDER bilderna.

Fiskljusen har fångat en stor brax. Tyvärr blev bilden på låångt håll, eftersom så många träd stod i vägen, men till sist blev det en lucka innan den försvann i fjärran.Svarttärnan finns här hela sommarenUnderbara små sångare som förhöjer dagenAllium sprider sig hej vilt över hela tomtenPionerna slår ut, och humlan skördarGlitter efter en lätt regnskurEn minifluga på den kinesiska pionens morgondagg. Härunder slättens karaktärsfågel, råkan. Men hur jag får text under nedersta bilden, det vet jag inte.

Inlagt 2016-05-30 20:52 | Läst 2839 ggr. | Permalink
Fina bilder! Själv tycker jag du ska ha kvar texten över bilderna, det blir enklare att skrolla sig neråt då, så som det fungerar i bloggen. Jag vill helst läsa texten först innan jag ser bilden, och har man en höjdformatsbild så måste man först skrolla sig ner under bilden för att läsa texten, sen ska jag skrolla mig tillbaks uppåt för att se hela bilden igen eftersom den inte får plats på skärmen.. det blir väldigt ryckigt tycker jag!

Vill du ha text under sista bilden så är det bara att vänsterklicka på sista bilden och sedan klicka på högerpilen på tangentbordet så ser du 'markören' stå och blinka direkt till höger om bilden, sen är det bara att skriva och sedan 'spara'! Vill du ha ett mellanrum till bilden istället, så gör du ett 'Enterslag' med den tangenten.
Hälsn!
Tack för din ingående kommentar. Ska fundera på var jag ska sätta texten, just nu är det sent och jag är för trött för beslut.
Svarttärna - inte nog med att jag aldrig sett den, vet inte ens om jag hört talas om den :-) Gillar den bilden och humlan lite extra!/ Björn T
Svar från Vibybo 2016-05-31 06:07
Tack! Svarttärnan är nog ganska exotisk i detta landet, finns de som åker 20 mil för att se dem, och sen hem igen.Den är inte så skygg, men snabb. Den gillar dammar med insekter och småfisk. Lite mindre än en silvertärna i storlek.