Frilansreporter, fotojournalist och rockfotograf. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Rockfoto - Rocksommaren 2014Idag har jag gått igenom några bilder från rocksommaren 2014. Det året var ett mycket bra fotoår för mig och mängder av bilder publicerades i olika medier. Problemet är att jag har mycket material som fortfarande ligger ogenomgånget. Nu har jag gått igenom ett par mappar och sorterat ut bilder och då hittade jag bland annat ovanstående bild på Outtrigger som jag tog i juli 2014. Outtrigger är ett riktigt bra liveband som alltid bjuder på sig själva. Jag använde en Sony A7 och ett 17mm till bilden.

Klicka på den följande länken om du vill se en svartvit variant av bilden: https://www.instagram.com/p/BUHzhfIAL6t/?taken-by=mikaelgood

Text och foto: Mikael Good

Inlagt 2017-05-15 19:55 | Läst 546 ggr. | Permalink(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
  (Kommentarer granskas innan de visas för andra).
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt