Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

The Animals - eller våra husdjur på ett annorlunda sätt!

Kolla in Giacomo Brunelli´s hemsida om du vill se en ny sida av våra husdjur fjärran från de oftast sockersöta porträtten som vi vanligen matas med. Giacomo Brunelli har precis släppt boken The Animals och på hemsidan visas ett urval av bilderna ur boken: http://www.giacomobrunelli.com/pictures.html


Cujo © Mikael Good, 2004

Jag testade även att snabbt göra om fotot på Cujo a la Giacomo Brunelli och resultatet blev det här, visst är det en söt liten vovve :)


Cujo II © Mikael Good, 2004

Dagens andra låt:
Pet Sematary - The Ramones

//Chasid

Inlagt 2009-03-30 17:46 | Läst 9335 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Äh, Cujo vill bara hälsa :-)
Jag tittar faktiskt alltid i poolen husdjur/tamdjur. Jag tycker om söta hundar och katter och ibland är det riktigt bra bilder tycker jag.
Brunellis bilder är förstås en annan sak. Bra på ett annat sätt
Svar från Chasid 2009-03-31 13:29
Så säjer alla hundägare när deras best står fem centimeter från mitt ansikte och vrålskäller :) För säkerhets skull brukar de lägga till att hunden bara är en valp som vill leka också :)
Det intressanta med Brunellis foton är att han tycks ha lyckats med bedriften att hitta en icke upptrampad väg inom fotografiet, jag tycker om Brunellis foton och blev såld på dem efter att jag fått ett tips om hans hemsida via mail i torsdags, det blir nog till att köpa boken!
//Chasid