I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Är två år i rad en tradition?

Tja, det beror väl på vem man frågar. Förra året tillbringade jag nationaldagen i en nationalpark, Söderåsen närmare bestämt. I år hamnade jag i Tyresta nationalpark. Om det blir en nationalpark på nationaldagen även nästa år börjar det väl likna en tradition i alla fall?

#1

#2

#3

#4

#5

#6

Inlagt 2018-06-16 08:21 | Läst 1189 ggr. | Permalink
Krävs nog tre gånger för en tradition.. annars är det bara en upprepning.. :-) Tyresta är riktigt fint där har jag varit många gånger förr.. brukade gärna gå runt Stensjön! Sen var det den stora skogsbranden.. tycker det inte var riktigt lika urskogslikt där efter den branden. Brukade titta på Strömstarar vid bäcken från Stensjön, där är det vackert! Fina bilder här!
Hälsn!
Svar från Bjarne 2018-06-16 16:23
Du har nog rätt där! Tyvärr har jag inte sett Tyresta innan branden, men jag förstår att mycket fint gick till spillo. Låt oss bara hoppas det inte händer igen, där eller någon annanstans! Tack för kommentaren Jan.
Hälsningar, Bjarne
Ser ut vara en sån där skön skog att gå i! Och många fina former på stammar och grenar, fascinerande att naturen alltid har så spännande och varierande former, långt från våra huskuber och (någotsånär) raka gator! Jättefina bilder som ger mersmak!/ Björn T
Svar från Bjarne 2018-06-17 08:54
Stort tack för din fina kommentar Björn! Det är något särskilt med "riktig" skog, som fått vara relativt opåverkad av människan under längre tid.
Hälsningar, Bjarne
Håller med Jan, tre gånger får det nog bli för att uppnå traditionsstatus.
Och med sådan fin natur är det inte så svårt att ha det som tradition.
Mv/Gunte..
Svar från Bjarne 2018-06-17 13:43
Okej, får ge mig på den punkten! Kanske får besöka en ny nationalpark till nästa nationaldag! Tack för kommentaren Gunte!
Hälsningar, Bjarne