I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Sorrentohalvömix

Jag har tidigare haft inlägg från Capri och Ravello på Amalfikusten. Här samlar jag några bilder från olika platser på Sorrentohalvön.

#1

San Michele, inte att förväxla med dess namne på Capri

#2

Hamnen i Massa Lubrense

#3

Positano

#4

Sorrento

#5

Byn Sant Agata, på gångavstånd från vårt hyrda hus

#6

Norra sidan bergskedjan på halvön

Inlagt 2018-08-16 17:53 | Läst 1562 ggr. | Permalink
Ser hur mysigt ut som helst! Man förstår att den här delen av Italien är populärt.. Att läsa nyare bloggar än två dygn tillbaks är inte så enkelt nu.. hittade din blogg via fliken 'sök' bland bloggarna.. Fliken 'senaste' som brukar vara det normala att se de senaste bloggarna men den verkar ha låst sig sen två dygn tillbaks.. och som sagt jättefina bilder!
Hälsn!
Svar från Bjarne 2018-08-18 09:48
Tack så mycket för vänlig kommentar Jan! Jo, jag noterade problemet när det gäller att se senaste bloggarna. Verkar funka ju, tack och lov.
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Super serie. Jeg gillar de fleste, men 4 og 5 er meget seværdige - synes jeg. Nummer 4 med alt livet og nummer 5 med det typiske italienske køretøj til de smalle gader.
Mange venlige hilsener fra Erik.
PS: Jan har ret og jeg har skrevet til redaktionen.
Svar från Bjarne 2018-08-18 09:51
Stort tack för det Erik! Kul att du gillar bilderna från byarna. Det är något speciellt med de miljöerna. Buggen med senaste bloggarna verkar fixad, men felet varade nog runt två dagar.
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Underbara bilder. #1 med en horisont som möts i oändligheten och en diagonal som ger känsla av hur brant husen ligger. #3 är ju hur fin som helst. En riktig pusselbild. Mycket detaljer och ett härligt liv. #5 är en utmärkt streetbild med figurer som ser ut att ha missat något från fordonet som precis passerat.
Svar från Bjarne 2018-08-19 17:53
Ja, det var ju en idé, göra en stor utskrift, limma på en skiva och ta fram sågen och göra pusselbitar! Kul att du gillar femman också. Stort tack för kommentaren Jocke!
Hälsningar, Bjarne
jbrkm 2018-08-19 21:28
Tänkte snarare att skicka bilden till en pusseltillverkare. Men det är såklart mera sport att göra det själv! Glöm inte att dokumentera arbetet!