I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Fulbilder

Wien förknippas ofta med vackra och pampiga byggnader. Det finns en annan sida också. 

Samtidigt som jag ogillar förstörelse med graffiti (i synnerhet på tåg!), så dras jag ofta till det fotografiskt. Jag vet att det inte är konsekvent, men världen innehåller så mycket motsägelser att jag kan tillåta mig att vara inkonsekvent!

#1

#2

#3

#4

#5

Inlagt 2019-05-26 09:45 | Läst 2310 ggr. | Permalink
Kul tema även om det är trist med fulklotter. Kan inte påstå att själva klottret hade någon finess, men #2 har en intressant detalj som fångade mitt öga. Det är kakelplattorna ovanför fönstret som vid en första anblick ser skadat ut, men vid en närmare titt ska det nog föreställa två ögon på ett huvud som rör sig.
Svar från Bjarne 2019-05-27 18:54
Nog såg jag kakelplattorna, men du har observerat saker som jag inte själv gjorde! Sedan kan jag konstatera att fulbilder får färre kommentaren än vackra bilder, och det är i och för sig inte en ny upptäckt. Tack så mycket för kommentaren Jocke!
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Det grimme kan også have sin charme. Dine motiver her er i hvertfald meget fotogene og minder mig om William Eggleston´s motivvalg. "Hvis der ikker noget smukt at fotografere, så fotografer det grimme".
Gillas.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Bjarne 2019-05-27 18:55
Hej Erik! Han verkar klok den här William E! Ibland finner jag till och med det fula mer lockande än det vackra, åtminstone i städer. I naturen är det nog mer tvärtom. Stort tack för din kommentar Erik!
Många vänliga hälsningar, Bjarne