I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Relaxstället Holbox

Den sandiga ön Holbox ligger på Yucatans nordsida i Mexico. Det är en plats där tempot inte är högt. Det kan säkert vara en bra plats att vistas en tid om man behöver stressa av. Är man dock den typen som behöver lite mer action i tillvaron, ska man kanske inte stanna för länge här.

#1

Ett sätt att relaxa.

#2

#3

Öns by andas samma avslappnade karaktär som resten. 

#4

Sand och grunda laguner.

#5

Ser ut som en släkting till våra skarvar.

#6

De grunda lagunerna passar bra för flamingos.

Inlagt 2019-07-31 14:10 | Läst 2682 ggr. | Permalink
Vilka fina bilder! Avslappnad plats var ordet. Jag fastnar direkt för toppbilden #5. Det korta skärpedjupet ihop med grenen och fåglar på olika nivåer gör den till en grym bild. Världsklass!

#1 säljer resan dit!

Fina färger rakt igenom!
Svar från Bjarne 2019-07-31 18:13
Tack så jättemycket för en mycket positiv och vänlig kommentar! Jag får kanske se #5 i ett nytt ljus själv också. Har inte tänkt på den i de ordalagen.
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Super fotos fra et eksotisk sted. Billede nummer 1 viser netop det du beskriver med at slappe af. Man kunne også lidt frækt sige på dansk: At de ligger med r.... i vandskorpen :-) :-) Det ser dejligt ud.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Bjarne 2019-07-31 18:14
Hej Erik! Jag förstår precis vad du ser att de har i "vandskorpen"! Stort tack för din kommentar.
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Första bilden ser verkligen avslappnad ut. Där skulle jag kunna ligga :-) Men bara om jag fick dyka lite emellanåt. Flamingon är ju häftigt och vackert rosa var de också. Trevlig komposition med de tre fåglarna.
Hälsningar Lena
Svar från Bjarne 2019-07-31 18:16
Jag kan tänka mig att du skulle vilja dyka i de vattnen! Kanske lite grunt just där, men det finns andra ställen där det funkar fint. Tack så mycket för kommentaren Lena!
Hälsningar, Bjarne
En skön sida av Mexico, ser riktigt varmt ut i vattnet, känns lite farligt att ligga i hängmadrasserna, kanske kommer en liten haj o nafsar en i ändan, vackra o avslappade bilder är det, snygg serie! Hils, LO
Svar från Bjarne 2019-07-31 18:17
Det var verkligen varmt i vattnet! Det var rätt grunt där, så risken för hajbett i rumpan tror jag är minimal. Tack så mycket för vänlig kommentar LO!
Hälsningar, Bjarne
Underbara bilder! Ser härligt och avkopplande ut. Där skulle jag trivas.

MvH
Johnny
Svar från Bjarne 2019-08-01 07:52
Tror jag säkert att du skulle! Tack för kommentaren Johnny.
Hälsningar, Bjarne