I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Trädstammar på hög

Idag blir det bara några enkla bilder från hemtrakten. Snön ligger fortfarande i skogen och jag tog en promenad med hunden utan att direkt ha foto i tankarna, fast "lillkameran" låg ju i fickan förstås. Några vedstaplar fångade mitt intresse och jag tänkte att det måste gå att göra något vettigt av dem. Solen sken ganska kraftigt och det gjorde kompositionen lite svår då solen sken på kompaktkamerans display. Som så många andra idag saknar den sökare. Ja, den sista bilden passar inte alls till rubriken, men den får vara med ändå!

#1
 
Tre, fast det är bild ett!

#2

#3

Snöhätta...

Inlagt 2013-03-23 16:36 | Läst 2684 ggr. | Permalink
Vi började hitta några insekter :) Så våren är här på riktigt snart. Kolla noga och se om du hittar insekter där i träd :) Allt gott :)
Tack för kommentaren!
Hälsningar
Bjarne
Glad påsk Bjarne :)
Svar från Bjarne 2013-03-30 12:09
Tack detsamma Mikael!
Bjarne, kopplat till bloggrubriken väljer jag den första som favorit. Trädstammarna känns nära mig och den orange trean piggar upp i hörnet och konstrasterar finns mot stammen den gröna mossan/laven. Bild tre är också fin och visar att solens strålar trots kylig dygnsmedeltemperatur värmer upp stenen så att snön smälter runt den. Vi brukar ju köra tämligen rak kommunikation så jag tillåter mig ett par synpunkter: önskat lite mer luft till vänster så att stenens skugga inte hamnar precis i bildkanten. Men det fanns kanske något som omöjliggjorde lite luftighet? Jag hade nog ökat exponeringen något för att få en lite vitare snö, men solen står lågt så det är ju inte ett självklart val!
/Ulf
Svar från Bjarne 2013-03-30 12:13
Hej Ulf! Tack för kommentaren. Jag instämmer med din kommentar om bild tre. Jag tyckte samma sak när jag satt och kollade på bilden i datorn. Ouppmärksamhet i fält! Sen är väl bildserien som sådan inte den bästa, kanske lite intetsägande motiv. Det var det enda fotandet som det blev den helgen.
Ha en Glad Påsk!
Bjarne