I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Ån är full av vatten

Så var det dags för fotokompisutflykt igen. Som "vanligt" var sällskapet Ulf, hans fru Lisel och Håkan som utgjorde dagens gäng. Vi "gubbar" med kameror och stativ och Lisel med lättare packning. Vi samlades i utkanten av Mörrum och följde den berömda laxån norrut. Av någon anledning blev det rätt mycket vatten på bilderna. 

#1

#2

#3

#4

#5

Inlagt 2022-02-26 08:10 | Läst 981 ggr. | Permalink
Dina bilder gör vattnet rättvisa. Tjusigt värre.
Svar från Bjarne 2022-03-06 17:47
Tack så mycket för kommentaren Sven!
Hälsningar, Bjarne
Jag gillar virvlarna i första bilden, det ger ett fint mönster och så ser det ut som att du har någon slags krokodil på puffbilden. Eller i alla fall något som liknar ett vattendjur med gap. Trevlig sammanhållen serie med fin rörelse.
Hälsningar Lena
Svar från Bjarne 2022-03-06 17:49
Tack så mycket Lena. Du är inte ensam om att tänka på en krokodil på puffbilden!
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
När du nämner Mörrum kommer jag att tänka på en mycket känd och entusiastisk sportfiskare här från stan, som under många år arrangerade laxturer till Mörrum. Han gick nyligen bort vid 83 års ålder.
No offense, men du vet min åsikt om "slow water" :-) I nummer 1 är det dock vettigt för mig - med virvlarna. Grenen, som reflekteras i vattnet, ger det också det extra - gillas.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Bjarne 2022-03-06 17:50
Hej Erik! Jo, jag vet vad du tycker om det. Fast det kunde väl varit värre? Inte superutsmetat här. Kul att du fastnar för första bilden.
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Fin serie med lagom långa exponeringar. I #2 möts vatten, sten och trä på ett harmoniskt sätt.
Svar från Bjarne 2022-03-23 16:40
Det finns mycket tyckande om hur lång exponeringstiden ska vara för vatten. Kul att du gillar #2 som jag också själv fasntat för. Stort tack för din kommentar!
Hälsningar, Bjarne