I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Ås i söder

För några veckor sedan tog jag en omväg över Söderåsen på vägen hem från Ängelholm. Det blir lätt att jag bara besöker de mer spektakulära platserna som Skäralid och Klöva Hallar. Den här gången blev det en liten runda i Klåveröds strövområde med utgångspunkt från parkeringen vid Traneröds mosse. 

#1

#2

#3

#4

#5

Inlagt 2020-07-30 08:29 | Läst 1416 ggr. | Permalink
Och visst finns det sten där :). Traneröds mosse är trevligt, där brukar jag stanna till när man är vid Skäralid. Får erkänna att det får bli en stenbild som favorit denna gång, den med muren och blommorna, det blev så fint ihop
Svar från Bjarne 2020-07-30 17:46
Så trevligt att du fastnar för en stenbild! Tack så mycket för kommentaren Peter.
Hälsningar, Bjarne
Vackra natur olika å fin på sitt unika vis. Stenar är så mycket mer än sten
Svar från Bjarne 2020-07-30 17:48
Verkligen, sten kan se mycket olika ut. Tack så mycket för kommentaren Nini!
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
De gröna färgerna och stenarna har blivit din signatur i mina ögon. Och dessa bilder lever upp till det också - super. Jag faller mest för nummer 3, där vi har allt. Nummer 5 kommer direkt efter med den spännande kompositionen.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Bjarne 2020-07-30 17:49
Hej Erik! Visst har jag mina favoritmotiv. Nu blir det inte så mycket resande heller, så då blir det ännu mer av just dessa motiv. Tack så mycket för din kommentar!
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Ser trevligt ut! Ett sånt där ställe man inte får ha för bråttom i.. lätt att missa fina motiv annars!
Hälsn!
Svar från Bjarne 2020-07-30 17:52
Det gäller att ha span på omgivningen när man går på sådana ställen! Tack för kommentaren Jan.
Hälsningar, Bjarne
Så vackert Bjarne! En plats värd många bilder. och oj vad jag längtar ut.
Svar från Bjarne 2020-07-30 17:53
Det finns många pärlor i den skånska naturen. Tack så mycket för din kommentar Stefan!
Hälsningar, Bjarne
Fina kompositioner o en jäkla studs i färgerna, snyggt som tusan! Må bäst, LO
Svar från Bjarne 2020-08-05 15:38
Tack så mycket för den vänliga kommentaren LO!
Må så gott:)
Bjarne
Nästan lite trollskogskänsla i dom bilderna! Dom mossbelupna stammarna och grenarna ger känslan redan från de första bilderna, Så fortsätter du med stenarna och jag är osäker på om dom härrör från en gammal husgrund eller stenmur men också dom ger spökkänsla. Samtidigt är det en serie vackra bilder, snyggt tycker jag! Hälsningar/ Björn
Svar från Bjarne 2020-08-05 15:39
Tack så mycket för en både vänlig och utförlig kommentar Björn! Jag vet inte heller vad stenarna i tredje bilden egentligen har för syfte. Skulle nog ändå gissa på någon typ av husgrund.
Hälsningar, Bjarne
Gillar all sten och grova rötter som smälter samman..murbilden, läcker..
Mvh/Gunte..
Svar från Bjarne 2020-08-05 15:40
Tack så mycket Gunte, kul att du gillar!
Hälsningar, Bjarne
Grått och grönt! Jag fastnar för #1 med de spretande grenarna. På olika djup och åt olika riktningar ger det fina dimensioner i bilden. Mossan vittnar om att stammen legat där en tid. Fint kantiga stenar i #4 och #5.
Svar från Bjarne 2020-08-05 15:41
Då tror jag vi har samma favoritbild i samlingen. Tack så mycket för kommentaren Jocke!
Hälsningar, Bjarne