I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Bland knotiga ekar

Naturen mellan "huvudet" och havet i Stenshuvuds nationalpark är spännande och annorlunda. Det är ett område som under lång tid, kanske för evigt, varit ganska opåverkat av människan, förutom att man brutit lite sten på någon plats för länge sedan. Det finns många intressanta motiv, men det är också lätt kaosartat och inte helt lätt att veta hur man väljer utsnitt. Här följer några bilder från i fredags.

Edit: Nu händer det mysko saker. Den bild som visas i bloggöversikten är en bild som jag inte ens valde att ta med i inlägget. Skumt...

#1

#2

#3

#4

#5

#6

Inlagt 2018-10-30 17:01 | Läst 1711 ggr. | Permalink
Härlig o fint, jag älskar den promenaden förbi fyren, där. är en otroligt läcker natur, o inte är det överbefolkat heller, må fint, LO
Svar från Bjarne 2018-11-01 17:48
Visst är det en fin runda och de flesta går upp på berget eller rakt ner till stranden, så det är ingen trängsel. Tack för kommentaren LO!
Ha det gott!
BJarne
Det blir fint när naturen får bestämma! Naturen är bra på 'design'..
Hälsn!
Svar från Bjarne 2018-11-01 17:49
Det är så sant, den gör det bättre än vi människor. Tack Jan!
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Hvis du klikker på "underhåll blogginläg" og klikker på ikonen "infoga/redigera bild" så kommer der en rude op hvor du klikker "källa" - ny rude hvor du klikker på "välj uppladad" og klik ude i højre side på "Underhåll filer" og nu skulle du gerne kunne se alle de billeder der er uppladdad til dette blogindlæg. Så kan du klikke "radera" ud for det billede, som du vil slette. HUSK herefter at klikke på "SPARA" inden du klikker "OK".
Håber det kan hjælpe dig. Nu har jeg næsten ikke flere ord til at rose dine billeder, men de er som sædvanlig af meget høj kvalitet allesammen.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Bjarne 2018-11-01 17:52
Hej Erik! Tack för tipset! Du har helt rätt att jag laddade upp bilden, men använde den aldrig. Tack för din vänliga kommentar om bilderna också!
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Ser ut att vara vackert där, säger som de flesta snygg design på den naturen.
Designen i sista bilden gillar jag mest av de här. välkomponerat.
Svar från Bjarne 2018-11-01 17:53
Tack så mycket för kommentaren Margareta! Kul att du gillar designen i sista lite extra!
Hälsningar, Bjarne
Hösten fortsätter i Skåneland! #1 och #6 är favoriter i denna serie. Jag noterar att båda dessa bilder har ledande former.
Ettan har en stark dragningskraft mot övre vänstra hörnet. Både ljus, grenverk och stenar leder blicken dit
Sexan har en ledande kurva runt de gula löven på busken. Men det är ändå busken som är i fokus. Snyggt!
Svar från Bjarne 2018-11-01 17:56
Tack så mycket för analysen! Man ska inte underskatta ledande linjer och former i bilder. Kul att du hittade två favoriter!
Hälsningar, Bjarne