I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Bland sjöar och blåbärsris

Nu hamnade jag i skogarna sydost om Stockholm igen, denna gången runt Erstavik och Solsidan. Det var en härlig kväll efter dagens arbete, varm och skön. Lite fika på en klippa med utsikt över en fin sjö är inte alls fel!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

Här har bävrarna haft kul, ser det ut som!

Inlagt 2018-05-20 09:42 | Läst 1053 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Värst vad du studsar fram och tillbaka Bjarne, veckopendlar du? Tycker vattenbilderna tilltalar mig bäst, just sådant det är skönt att bara vara still och se på.
Svar från Bjarne 2018-05-20 18:22
Jo, det har blivit mycket Stockholm på sistone. Inget regelrätt veckopendlande, men det har ändå blivit många vistelser där i jobbet. Kul att du gillar vattenbilderna, tack Stefan!
Hälsningar, Bjarne
Härlig grönska.
Hoppas blåbärsblommorna klarar sig nu så att inte frosten kommer och tar dom !
Svar från Bjarne 2018-05-20 18:22
Det vore synd med nattfrost på dem. Säkert många som vill mumsa på blåbär i sommar! Tack för kommentaren Ing-Marie!
Hälsningar, Bjarne
Nära, det är som ett fönster mot skogen, fin känska.
Svar från Bjarne 2018-05-21 17:47
Tack så mycket för kommentaren Stefan!
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Hold da op for en idyl.
Og hvor det pynter med det sollys, der opstår sent på dagen - smukt smukt.
Nummer 1 og 2 vil sikkert scorer flest point. Jeg synes så godt om nummer 4, men især nummer 6 med strukturerne, lyspletterne og kompen.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Bjarne 2018-05-21 17:49
Sort tack för din fina kommentar Erik! Mycket intressant att läsa ditt resonemang om bilderna. Jag tycker det är lite extra kul att du fastnar för sista bilden, vilket nog inte alla gör. Jag gillar också ljusfläckarna och särskilt där det lyser upp som ett kors på två stammar.
Många vänliga hälsingar, Bjarne
Första och sista bilden är mest intressant här. Väldigt svag för reflektioner gör att mitt förstahandsval hamnar blir ettan. Men den sista bilden är nog den som är mest intressant. Där kan blicken gå runt många varv och upptäcka nya saker. Linjer som leder och solens genomslag i mitten som hjälper betraktaren. Bra jobbat!
Svar från Bjarne 2018-06-06 20:35
Att du är svag för reflexioner syns i dina egna bilder! Kul att du upplever mönstret i sista som intressant. Jag hade lite pyssel att hitta rätt utsnitt här.
Ha det gott!
Bjarne