I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Böckerna står på getens rygg

Ja ja, jag vet att det heter "bokarna" när det handlar om träd, men det blev helt enkelt inte lika roligt. Getens rygg är en rullstensås utanför Nävlinge i Skåne, som kallas Gedaryggen på skånska. Det blev i alla fall målet för en cykeltur på kvällskvisten när bokskogen var nyutslagen och extra fin.

#1

#2

#3

Inlagt 2016-05-15 18:28 | Läst 2066 ggr. | Permalink
Har många fina minnen från bokskog, då i Kullabygden, där min farmor och farfar bodde.
Vackert brukar det vara! Så även här, i dina bilder!
/Niklas
Tack för kommentaren Niklas! Så det är att ha lite skånskt påbrå för norrlänningen. Det låter så i alla fall! Kul om bilderna väcker lite sköna minnen.
Hälsningar, Bjarne