I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

För evigt

Italienbesöket avslutades med den eviga staden, Rom. Eftersom det var mitt elfte besök där, så behövde jag inte jaga sevärdheter, men det blir ändå så att man passerar en del av dem i alla fall och hittar någon ny vinkel också. Här följer några bilder från mer eller mindre kända platser.

#1

Fontana di Trevi. Där ligger nog någa Euro!

#2

Basilica di San Clemente

#3

Tibern och Ponte Sisto

#4

Pantheon

#5

Spanska trappan med mindre folk än vanligt på grund av Corona

Inlagt 2021-09-17 14:37 | Läst 1320 ggr. | Permalink
Hej Bjarne.
Jeg gillar de sort/hvide nuancer i hele denne serie.
Med mangevenlige hilsene fra Erik.
Svar från Bjarne 2021-09-22 13:28
Hej Erik! Tack så mycket för din kommentar. Härligt att du gillar det svartvita!
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Fantastiskt att se Spanska trappan så folktom. Fina bilder också. Hälsar NL
Svar från Bjarne 2021-09-22 13:29
Du har varit där förstår jag! Tack så mycket för kommentaren NL.
Hälsningar, Bjarne
Snyggt med dom svv stadsbilderna och spanska trappan är verkligen imponerande. Och fint vattenglitter i Fontana di Trevo! Hälsningar/ Björn
Svar från Bjarne 2021-09-22 13:30
Tänk om man hade en sådan trappa upp till huset:) Tack så mycket för kommentaren Björn.
Hälsningar, Bjarne
Fina bilder från den eviga staden. Bra val att gör dem svartvita. Vi förlovade oss i Rom en aprildag -93. Besökte alla platserna ovan då. Självklart håller jag på Roma i Serie A. Blir lite avundsjuk på att du har varit där så många gånger. Är det privat eller i jobbet?

Hälsningar Jörgen
Svar från Bjarne 2021-09-22 13:32
Visst är Rom spännande och härligt. Jag har varit där två gånger i jobbet, men resten är privat. Första gången som tonåring med mina föräldrar, så det är utspritt på några år! Lite oftare på senare tid dock. Tack så mycket för kommentaren Jörgen!
Hälsningar, Bjarne