I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Grönskan kommer tidigt

Visst grönskar det tidigt i år? I alla fall i Skåne. Bilderna är från Österlen, längs Verkeån i närheten av Brösarp. Jag gick en sväng där på påskaftons förmiddag och bara njöt av det vackra landskapet, solen och värmen. 

#1

#2

#3

#4

Här tog jag en fikapaus uppe på backen. Jag har inget att anmärka på utsikten! 

Inlagt 2019-04-22 16:38 | Läst 887 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Fina bilder som speglar tiden just här i Skåne, just nu
Svar från Bjarne 2019-04-23 18:27
Så bra att du känner igen dig! Tack för kommentaren Annelie.
Hälsningar, Bjarne
Hej Bjarne.
Vi har vist nok samme temperaturer og udvikling i naturen her i det østlige DK som i Skåne.
Dine billeder her viser en meget smuk påske 2019. Jeg falder helt for nummer 2, hvor der er mange fine elementer - lige fra lyset og vandet til kompositionen med træstammerne.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Bjarne 2019-04-23 18:31
Hej Erik! Alltid lika intressant att läsa vilken bild du gillar bäst, och du har goda motiv till ditt val. Tack så mycket för den vänliga kommentaren.
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Vilken fin miljö! Och det ser ju nästan sommarlikt ut där.. Våren har ju varit kall här, så nu när värmen kom så känns det som allt slår ut på en gång.. men förmodligen så kanske det är rätt så normalt här trots allt.. Väntar nu på att de första Lövsångarna ska dyka upp, det brukar vara nu när löven är på väg att slå ut.. sen är det bara 'mina' Tornseglare kvar som jag väntar på.. dom kommer ganska exakt 20:e maj här.. då har alla flyttfåglar kommit!
Hälsn!
Svar från Bjarne 2019-04-23 18:34
Synd att ni haft kallare i Stockholm, men det kommer andra tider med blommor och nya fåglar! Tack för kommentaren.
Hälsningar, Bjarne
Nu går det fort med grönska. Jag fastnade direkt för #1. Fint belysta löv och ett kort skärpedjup med en matchande utsuddad omgivning. Mycket behaglig att titta på! Fikaplatsen är väl vald!