I bloggen delar jag med mig av en del av mina bilder. Sådana som jag känner för att visa upp kort och gott.

Höstligt öbesök

En hösttradition som inte blev av förra året var kajakturen till Tjärö i oktober. Det blåste helt enkelt för mycket och regnade också en del den tilltänkta dagen. I år uteblev regnet, men det var ganska hård vind som rasslade om i lövverket en hel del. Nåja, det går ju att använda kreativt också. Totalt var det en mycket skön och avkopplande dag.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

Inlagt 2021-12-04 16:24 | Läst 1420 ggr. | Permalink
Gillar fjärde bilden som innehåller både stillhet och rörelse.
Svar från Bjarne 2021-12-05 08:42
Tack så mycket Torbjörn, kul att du gillar fyran!
Hälsningar, Bjarne
Naturen bjuder oftast på avkoppling även om inte väderförhållandena alltid bjuder på det bästa. Det handlar ju mycket om hur man är klädd och förberedd. Jag håller med Torbjörn att fjärde bilden ger lite extra, även om hela serien är fin och bildar en bra helhet.
Hälsningar Lena
Svar från Bjarne 2021-12-05 08:43
Helt rätt, med lämplig klädsel är det oftast skönt, ja spöregn är jag inte så glad i förstås. Tack så mycket för vänlig kommentar Lena!
Hälsningar, Bjarne
Gillar stillheten med en gnutta rörelse ..
HaD/Gunte..
Svar från Bjarne 2021-12-12 14:00
Tack så mycket för kommentaren Gunte!
Hälsningar, Bjarne
En alldeles höstgul utflykt! För mig sticker #5 och #6 ut. Eller ska vi säga sticker upp om #5? Den gyllengult soldränkta stenen, klädd med mossa, är ett blickfång för att leda blicken vidare mot den torra vassen bakom. Höstskärgård! Kallt, men ack så vackert!
#6 är en varm bild och pinnarna som sticker upp ur vattnet tillför mycket!
Svar från Bjarne 2021-12-18 09:59
Lite för mycket vind för fina reflexioner, men kul att du gillar bilderna ändå:) Det var en skön dag, bara jag inte utsatte mig för för mycket vind. Tack så mycket för kommentaren Jocke!
Hälsningar
Bjarne